Loxone – to je inteligentná a moderná domácnosť, po ktorej ste tak túžili

Loxone – to je inteligentná a moderná domácnosť, po ktorej ste tak túžili

Systém loxone je moderným riešením vyvinutým pre všetkých, ktorí chcú svoju domácnosť využívať naplno. Na inteligentnú domácnosť ako z filmu sa môže vďaka systému loxone premeniť aj tá vaša. Získajte nad svojou domácnosťou plnú kontrolu a užívajte si ju naplno.

Čo je to loxone?

Bavia vás moderné a inteligentné riešenia? Systém loxone by v takom prípade rozhodne nemal chýbať ani vo vašej domácnosti. Dalo by sa povedať, že vďaka loxone sa aj vaša domácnosť premení na kráľovstvo, v ktorom o všetkom rozhodujete vy a zároveň, nad ktorým máte plnú kontrolu. Loxone vám umožní ovládať vašu domácnosť na mieru vašich potrieb. Vypnúť, zapnúť, spustiť, nastaviť či prispôsobiť vašim preferenciám môžete spotrebiče aj zariadenia u vás doma.

Stačí prenechať vašu domácnosť do rúk loxone. Umožní vám ovládať ventiláciu, kúrenie, klimatizáciu, osvetlenie alebo tienenie podľa vašich aktuálnych potrieb. Rovnako, postará sa o ovládanie multimédií tak, ako vám to bude vyhovovať. Zapnúť televízor cez telefón, ovládať klimatizáciu aj na diaľku či spustiť kúrenie ešte pred príchodom domov? To všetko sa stane vďaka loxone úplnou samozrejmosťou.

Bývajte pohodlnejšie vďaka samrt elektroinštalácii loxone

U nás v Lumiservis sme špecialistami na elektroinštalácie rodinných domov. Naša práca dokazuje, že kvalitne a inovatívne realizované elektroinštalácie dokážu premeniť každý dom na moderný domov, ktorý si bude užívať každý člen domácnosti.

Vďaka elektroinštalácii loxone bude vaša domácnosť nie len modernejšia, ale aj úspornejšia a bezpečnejšia. Jednoducho, je navrhnutá tak, aby sa dokonale prispôsobila vášmu životnému štýlu. Úspornosť, efektívnosť a jednoduché používanie sú pri elektroinštalácii loxone samozrejmosťou. Pre viac informácií nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať. Sme tu pre vás.

Prečítajte si tiež:

Moderné elektroinštalácie pre moderné bývanie a prácu

Rozhodnite sa pre vysokokvalitné elektroinštalácie rodinných domov

Loxone ako inteligentná domácnosť tisícročia

Komárnická 118 /40 82102 Bratislava II
tel.: +421903802567

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888