Rozhodnite sa pre vysokokvalitné elektroinštalácie rodinných domov

Rozhodnite sa pre vysokokvalitné elektroinštalácie rodinných domov

Keď kvalitné elektroinštalácie rodinných domov, tak jedine pod dohľadom profesionálov. Naša spoločnosť LUMISERVIS vám ponúka zabezpečenie elektroinštalácií rodinných domov s individuálnym prístupom k vášmu projektu. Rozhodnite sa pre kvalitu, ktorá vám pomôže ušetriť mesačné náklady za energie.

Prečo sa rozhodnúť pre profesionálne elektroinštalácie rodinných domov

Elektroinštalácie rodinných domov si vyžadujú prácu a spoľahlivé riešenia od profesionálov. Každý rodinný dom je jedinečný. Jedinečná preto musí byť aj jeho elektroinštalácia. Naša spoločnosť LUMISERVIS zabezpečuje elektroinštalácie rodinných domov v Bratislave v súlade s platnými normami STN.

Nami realizované moderné a komplexné elektroinštalácie rodinných domov sú zárukou nízkej spotreby energií a zvýšeného pohodlia bývania. Kvalitné elektroinštalácie musia v prvom rade dobre slúžiť. Našim cieľom je poskytovanie služieb na profesionálnej úrovni tak, aby si naši klienti mohli užívať bezproblémové fungovanie elektroinštalácií dlhodobo. Nejde teda len o zapojenie elektrických káblov, ale o komplexné zapojenie všetkých dôležitých technológií.

Záruka kvalitných elektroinštalácií rodinných domov podľa noriem STN

Naša spoločnosť vykonáva elektroinštalácie rodinných domov výhradne v súlade s normami STN. Na vykonávanie elektroinštalácií máme všetky platné oprávnenia a certifikácie. Nezabúdajte, že elektroinštalácie rodinných domov je potrebné naplánovať ešte pred začatím výstavby. Preto by vaše prvé kroky mali viesť do našej pobočky v Bratislave.

Radi vám predstavíme aj moderné SMART elektroinštalácie, ktorých úlohou je zvýšiť vašu ochranu, ušetriť výdavky za spotrebu energií a spríjemniť využívanie či predĺžiť životnosť domácich spotrebičov. Pozrite si tiež našu ponuku pre umiservis.sk Loxone - inteligentné domácnosti. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať.

Komárnická 118 /40 82102 Bratislava II
tel.: +421903802567

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888