Firemné poradenstvo s.r.o.

Podnikateľské poradenstvo v Bratislave

  • Vajnorská 100, 831 02 Bratislava
Ohodnoť Hodnotilo 0 použivatelov

Informácie

Ochrana osobných údajov.

Spracúvate osobné údaje svojich klientov, zamestnancov či iných fyzických osôb v počítači, alebo len v kartotéke? Podľa zákona o ochrane osobných údajov máte rozsiahle povinnosti, pričom pri ich nesplnení Vám hrozí pokuta od Úradu na ochranu osobných údajov až do výšky 200 000 €, a to aj opakovane. Radi Vám poskytneme poradenstvo v spleti ochrany osobných údajov, zanalyzujeme Váš stav spracúvania osobných údajov, vypracujeme pre Vás bezpečnostný projekt informačných systémov, spíšeme Vaše bezpečnostné opatrenia (bývalá bezpečnostná smernica ) ako aj všetku ostatnú dokumentáciu vrátane oznámenia na úrad, poučenia pre oprávnené osoby či zmluvy so sprostredkovateľmi.

Už 7 rokov podnikáte s nami.

Viac informácií

Kategória

Podnikateľské poradenstvo

Hodnotenie zákazníkov

Napíšte nám svoj názor

Chcete sa podeliť o vašu skúsenosť s personálom, produktami alebo službami tejto spoločnosti? Váš názor pomôže nielen ostatným návštevníkom stránky pri rozhodovaní, ale je aj cennou spätnou väzbou pre samotnú firmu.

Firma ešte nemá žiadne slovné hodnotenie. Buďte prvý, kto ju ohodnotí.

Napísať hodnotenie

Mohlo by vás tiež zaujímať

7.77 km

AK Tadlankova, s.r.o.

203.34 km

Agentúra EL (Agency EL), s.r.o.

309.92 km

Timi Servis, s.r.o.

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888