Požičovňa lyží – oplatí sa?

Požičovňa lyží – oplatí sa?

Článok v skratke:

Požičovňa lyží je ideálnou voľbou pre všetkých sezónnych vyznávačov zimných športov.

Jednou z najväčších výhod požičovne je fakt, že výbavu môžete meniť prakticky každý deň alebo každých pár dní. 

Vyskúšate si tak mnoho značiek a modelov, čím si uľahčíte výber vybavenia pri nákupe v budúcnosti. 

Požičovňa lyží je skvelou alternatívou v prípade, že nie ste vlastníkom tohto náčinia na lyžovanie. Veľa lyžiarov si kladie otázku či je lepšie kúpiť si vlastnú výstroj alebo využiť službu, akou je požičovňa lyží. Odpoveď nie je jednoduchá a závisí od mnohých faktorov. Ak ste však na svahu len zriedka, oveľa lepším riešením bude vyskúšať riešenie, akým je požičovňa lyží.

Požičovňa lyží – využite túto službu

Ak sa chystáte využiť službu, akou je požičovňa lyží, zrejme patríte k tým, ktorí neplánujú používať toto zariadenie často. Navyše, ak vaše dobrodružstvo s lyžovaním len začínate a bývate ďaleko od akýchkoľvek zjazdoviek či bežeckých tratí, nemá zmysel investovať do drahého vybavenia. V takomto prípade bude pre vás požičovňa lyží ideálnou voľbou.

Ak sa však aspoň párkrát do roka vyberiete na lyžovačku, bývate na horách alebo v blízkosti bežeckých tratí, prenajímať výstroj sa nám už nevypláca. V takejto situácii sa oplatí investovať do profesionálneho vybavenia. Ďalšou dôležitou otázkou, ktorú tiež musíte zvážiť pri kúpe lyží alebo snowboardu je či máte dostatok miesta na ich uskladnenie. Ak nie, je oveľa výhodnejšie prenajať si dobré profesionálne vybavenie.

Výhody požičovne lyžiarskeho vybavenia

Ak si ešte stále kladiete otázku či kúpiť vlastnú výstroj alebo využiť služby zariadenia, akým je požičovňa lyží, čítajte ďalej. Zatiaľ čo prvé riešenie dáva záruku spoľahlivého a nového vybavenia, môže vás stáť veľa. Ceny profesionálnych lyží začínajú už od niekoľkých stoviek eur. Nezabudnite na doplnky ako čižmy, prilba, okuliare či zimné oblečenie.

Požičovňa lyží je oveľa lacnejším riešením. Náklady na požičanie lyží na víkend sú až desaťkrát nižšie ako nákup vlastnej lyžiarskej výstroje. Mnoho ľudí je voči takémuto riešeniu skeptických, pretože lyžiari sa obávajú technického stavu doplnkov. Profesionálna požičovňa lyží si nemôže dovoliť poskytovať chybné vybavenie, a preto sú lyže aj snowboardy pravidelne kontrolované a servisované. Naša spoločnosť funguje nielen ako požičovňa lyží, ale aj ako požičovňa elektrobicyklovpožičovňa bicyklov. Vyrazte na Liptov a zažite dobrodružstvá na lyžiarskych svahoch, lesných cestách alebo obľúbených cyklochodníkoch.

Prečítajte si tiež:

Požičovňa elektrobicyklov pre aktívny oddych

Požičovňa bicyklov vám môže ušetriť peniaze

Za Ohradami 451 03202 Závažná Poruba
tel.: +421905357133

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888