Veterinárna ambulancia, ktorej služby chránia životy zvierat

Veterinárna ambulancia, ktorej služby chránia životy zvierat

Kedy sa má navštíviť veterinárna ambulancia, ak ste sa stali nováčikom v oblasti starostlivosti o domáce zvieratko? Je vôbec potrebné ju hneď navštíviť alebo stačí počkať až, kým vaše zvieratko bude potrebovať veterinárnu pomoc? Na množstvo otázok, ktoré si kladiete vám odpovieme v nasledujúcom článku tak, aby ste poskytli svojmu domácemu miláčikovi plnohodnotnú starostlivosť.

Prečo je veterinárna ambulancia dôležitá?

Ak ste mali niekedy svoje domáce zvieratko, tak viete, že aj naši domáci miláčikovia si zaslúžia prvotnú zdravotnú starostlivosť. Tak, ako aj nás ľudí trápia rôzne choroby, tak isto je to, aj pri zvieratách. Či chceme či nie, domácim zvieratám sme povinní zabezpečiť zákonom stanovenú veterinárnu starostlivosť. K tomu nám slúžia veterinárne ambulancie, v ktorých veterinár zabezpečuje odborné úkony na ochranu zdravia zvierat. Skúsený veterinár zabezpečí všetky úkony tak, aby váš domáci miláčik bol čoskoro fit a schopný opätovného života. Veterinárnu ambulanciu si však vyberajte nielen podľa skúseností veterinára a vybavenia ambulancie, ale aj podľa jeho vzťahu k zvieratám. Láska k zvieratám a empatia sú veľmi dôležité, pretože aj vaše zvieratko sa potom príjemnejšie cíti v prostredí veterinárnej ambulancie.

Kedy navštíviť veterinárnu ambulanciu?

Pre nováčikov v oblasti starostlivosti o domáce zviera sa mení život. Je potrebné sa naučiť o svojom domácom miláčikovi množstvo informácií nielen z pohľadu bežnej starostlivosti, ale aj z pohľadu veterinárnej starostlivosti. To znamená, že u veterinára si treba overiť dostupné informácie akými sú prevencia, čipovanie, vyšetrenia či poradenstvo. V každej veterinárnej ambulancii dostanete okrem preukazu aj presné informácie, ktoré sa budú týkať vášho domáceho miláčika. Veterinár vám vysvetlí, kedy je potrebné, s ktorým zvieraťom prísť na preventívnu prehliadku či vyšetrenia. V profesionálnej veterinárnej ambulancii si môžete byť istý, že sa vášmu domácemu miláčikovi dostane kvalitnej starostlivosti. Ambulancie sú častokrát vybavené potrebnými prístrojmi na diagnostiku aj konkrétne úkony.

V niektorých veterinárnych ambulanciách je okrem doktora veterinára prítomná aj sestrička podobne, ako je tomu v bežných nemocniciach. Vyhľadajte si preto veterinárnu ambulanciu, kde pristupujú k zvieratám s láskou a citlivosťou, ako je tomu vo veterinárnej ambulancii MVDr. Jaroslav Belko, kde sa o všetky malé zvieratá starajú s láskou. Nezabudnite si číslo vášho veterinára uložiť do mobilu, aby ste ho vedeli okamžite kontaktovať aj v prípade pohotovosti.

Lipnická 281 90042 Dunajská Lužná
tel.: +421905451114

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888