Montované domy na úzky pozemok - špecifiká a výhody

Montované domy na úzky pozemok - špecifiká a výhody

Článok v skratke:

Montované domy na úzky pozemok je potrebné prispôsobiť špecifikám úzkeho pozemku.

Ich návrh je možné vytvoriť na mieru.

Zhotovenie a výstavba netrvajú dlho.

Vyznačujú sa nízskoenergetickosťou.

V dnešnej dobe sa stáva trendom v oblasti stavebníctva v Slovensku využívanie montovaných domov na úzke pozemky. Moderné montované domy na úzky pozemok ponúkajú inovatívne riešenia pre ľudí, ktorí si želajú efektívne využiť obmedzený priestor a pritom nechcú ustúpiť komfortu a štýlu bývania. Poznáte špecifiká týchto montovaných domov a viete aké sú ich výhody?

Špecifiká montovaných domov na úzky pozemok

Montované domy na úzky pozemok sú čoraz vyhľadávanejším riešením. Zákon stanovuje presné odstupové vzdialenosti pre stavby na úzkych pozemkoch. Dispozícia domu, predovšetkým pozdĺžna dispozícia s minimálnym množstvom okien na jednej strane, je kľúčová pre získanie stavebného povolenia. Odborníci v tejto oblasti majú potrebné skúsenosti na zabezpečenie súladu s legislatívou.

Ako špecialista na montované drevodomy či drevodomy na kľúč  zabezpečujeme kvalitný predaj drevodomov, ktoré zakaždým prispôsobíme vašim potrebám a možnostiam vášho pozemku. Montované domy na úzky pozemok ponúkajú vysokú mieru variability. Klienti majú možnosť vybrať si medzi bungalovmi aj poschodovými domami, s alebo bez podkrovia, s garážou či dokonca s bazénom.

Rýchle dodanie a nízkoenergetickosť vás určite potešia

Montované domy na úzky pozemok ponúkajú výhodu rýchleho dodania stavby a zároveň kladú dôraz na nízkoenergetickosť celej konštrukcie. Moderné technológie a materiály sa využívajú s cieľom maximalizovať úsporu energie a poskytnúť obyvateľom efektívne riešenia pre moderné bývanie.

Nami ponúkané montované domy na úzky pozemok tak ponúkajú maximálnu využiteľnosť priestoru aj spoľahlivé energetické vlastnosti. V našej ponuke nájdete montované domy na úzky pozemok aj pasívne drevodomy najvyššej kvality. Samozrejmosťou je aj výhodná cena za drevodomy, ktorú pre vás prepočítame na mieru. Pokiaľ máte záujem o drevodomy v meste Nitra alebo o drevodomy v Bratislave, neváhajte nás kontaktovať.

Prečítajte si tiež:

Cena za drevodomy, ktorá poteší vašu peňaženku

Nízkoenergetické drevodomy a ich špecifikácia

Kasárenská 2 94901 Nitra

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888