Prečo sa vyplatia vonkajšie hliníkové žalúzie?

Prečo sa vyplatia vonkajšie hliníkové žalúzie?

Článok v skratke:

Ako dosiahnuť ideálne tienenie priestoru? Riešením sú vonkajšie hliníkové žalúzie na mieru.

Sú schopné zachytávať sálajúce teplo z exteriéru.

Po vytiahnutí presvetlia interiér prirodzeným denným svetlom.

Obyčajne žalúzie na oknách sú pasé, aktuálnym hitom sú vonkajšie hliníkové žalúzie. V kategórií exteriérovej tieniacej techniky patria medzi najobľúbenejšie riešenie. Perfektne zachytia vonkajšie slnečné žiarenie. V prípade potreby ich stačí vytiahnuť a do vnútra dostanete prirodzené denné svetlo.

Výhody vonkajších hliníkových žalúzií

Regulácia prirodzeného svetla je asi najzrejmejším benefitom, ale zďaleka nie jediným. Vonkajšie hliníkové žalúzie sa totiž vyznačujú vynikajúcou tepelnou aj zvukovou izoláciou. Navyše sú schopné zachytávať sálajúce teplo z exteriéru. Taktiež je zrejmé, že vonkajšie hliníkové žalúzie na seba preberajú vlastnosti hliníka ako materiálu. To znamená, že sa vyznačujú mimoriadnou odolnosťou, trvácnosťou, pevnosťou a stabilitou. Sú odolné voči celoročným poveternostným podmienkam. Vonkajšie hliníkové žalúzie sú zároveň povrchovo upravené tak, aby odolali aj UV žiareniu. V dôsledku slnka nevyblednú ani nespraskajú. Navyše zvýšia hodnotu celej nehnuteľnosti.

Vonkajšie hliníkové žalúzie v réžii skúsených odborníkov

Vonkajšie hliníkové žalúzie sú skvelou investíciou, o čom sa presvedčili už mnohí spokojní zákazníci firmy PEKI. Poskytujeme aj možnosť elektrickej predprípravy pre vonkajšie hliníkové žalúzie a rolety. Samozrejmosťou je jednoduché ovládanie, moderný dizajn aj výroba na mieru. Na naše vonkajšie hliníkové žalúzie, ako aj ostatné žalúzie, rolety či sieťky sa vzťahuje štandardná dvojročná záruka. Zákazníci sa môžu zakaždým spoľahnúť na naše odborné poradenstvo. Radi im vysvetlíme všetky potrebné náležitosti (typ, farba, dekor, umiestnenie atď.) a poradíme najvhodnejšiu starostlivosť. Cieľom je, aby im naše vonkajšie hliníkové žalúzie či vonkajšie hliníkové rolety dlho a spoľahlivo slúžili. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Radi vám vypracujeme cenovú ponuku na mieru.

Prečítajte si tiež:

Budatínska 3083 /31 851 06 Bratislava
tel.: +421904830739

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888