Prečo je zateplenie plochej strechy vždy skvelým rozhodnutím?

Prečo je zateplenie plochej strechy vždy skvelým rozhodnutím?

Článok v skratke:

Zateplenie plochej strechy šetrí náklady na teplo. Funguje ako ochranná bariéra pred prehrievaním podkrovia, nadmerným hlukom a vnikaniu vlhkosti múrov.

Vhodné pre drevené a kovové strešné konštrukcie.

Euroroof, s. r. o. patrí k expertom na zateplenie plochej strechy, ktoré odporúča všetkým svojim zákazníkom. Prečo? Hlavným benefitom je úspora energií. Zateplenie plochej strechy totiž eliminuje zbytočné tepelné úniky. Veď cez nezateplenú strechu môže unikať až 40 % tepla. Aké sú ďalšie výhody?

Zateplenie plochej strechy ako ochranná bariéra

Zateplenie plochej strechy bráni zbytočnému prehrievaniu podkrovia, čo rozhodne uvítate počas leta. Mnohí nevedia, že zateplenie plochej strechy taktiež chráni proti nadmernej hlučnosti. Podieľajú sa na tom použité materiály s perfektnými izolačnými vlastnosťami. Často sa nám zákazníci sťažujú, že v útrobách plochej strechy sa im zahniezdili nevítaní hostia. Odporúčame im zateplenie plochej strechy, ktoré zvieratám sťažuje stavanie obydlí. Ak nechcete riskovať mokré mapy na strope či stenách, prevenciou je opäť zateplenie plochej strechy. Do istej miery bráni prenikaniu vlhkosti do stropnej konštrukcie (podobne ako hydroizolácie plochých striech). Ak chcete ochrániť nosné múry a steny pred nasiaknutím zdola zo zeme, riešením je izolácia základov a platní, na ktorú sa taktiež s radosťou podujmeme.

Zatepleniu plochej strechy perfektne rozumieme

Je mýtom, že zateplenie plochej strechy ju zaťažuje. Práve naopak, je tolerantné k stavu strešnej konštrukcie (drevenej aj kovovej). Nenarúša jej statiku ani ostatné vlastnosti. Radi by sme dodali, že zateplenie plochej strechy je oblasťou, v ktorej vynikáme. Pracujeme efektívne, s ohľadom na bezpečnosť a ochranu zdravia aj majetku. Používame kvalitné materiály, čo sa odráža v dlhoročnej funkčnosti zateplenia – bez straty jeho úžitkových vlastností. Výsledkom nášho úsilia je zateplenie plochej strechy, ktoré spríjemní vaše bývanie či prácu. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Radi vám pripravíme cenovú ponuku na mieru.

Prečítajte si tiež:



Lipová 452/30 92553 Pata
tel.: +421915673644

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888