Betónové ploty a ich variácie

Betónové ploty a ich variácie

Betónové ploty si získavajú čoraz väčšiu obľubu vďaka svojej odolnosti voči korózii a účinnosti pri chránení majetku. Betónové ploty najčastejšie využívame na pozemkoch, ktoré chceme oddeliť od hluku, návštev nechcených hostí alebo pohľadov okoloidúcich. Prečítajte si na tému betónové ploty v našom článku viac.

Betónové ploty a ich výhody

Betónové ploty je možné inštalovať na pozemky s rodinnými domami, verejnoprospešnými zariadeniami, rôznymi firmami alebo skladmi. Vďaka ich variabilnému a bohatému dizajnu sa výborne hodia aj ako predné ploty k rodinným domom.

Jednou z výhod betónových plotov je, že ich výšku si môžete prispôsobiť podľa našich individuálnych potrieb. Štandardné výšky plotov bývajú od 1 do 3 metrov. Kompletné rozpätie plotu závisí od množstva plotových panelov a stĺpikov, pričom jednotlivé dosky sú zvyčajne široké 2 metre a ich výška sa pohybuje od 0,25 do 1,5 metrov. Ďalšou výhodou, akú majú betónové ploty je nepochybne ich životnosť a stabilita.

Aké druhy betónových plotov poznáme?

Betónové ploty možno rozdeliť do dvoch skupín, a to betónové ploty so vzorom na jednej strane dosky a betónové ploty so vzorom na oboch stranách dosky.

Betónové ploty so vzorom na jednej strane dosky patria k najbežnejšiemu typu betónového oplotenia. Pri tomto type plotu máte na výber desiatky prevedení. Medzi najčastejšie vyberané patrí imitácia tehly, kameňa či dokonca dreva. Druhým typom betónového plotu, je obojstranný plot, u ktorého má doska vzor na oboch stranách. Tento typ plotu môžete použiť všade tam, kde je pre vás dôležitá estetika. Hľadáte spoločnosť, ktorá vám nielen poradí s výberom plotu, ale zabezpečí aj dovoz a montáž takéhoto plotu? Naša spoločnosť sa roky zaoberá realizáciou nielen betónových plotov, ale zabezpečíme pre vás aj záhradný domček, obklady, záhony, prípadne u nás nájdete aj produkt, akým je betónová dlažba. Stačí, keď nás budete kontaktovať.

Prečítajte si tiež:

Dlhá 1273/61 90031 Stupava
tel.: +421944020219

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888