Výrobná hala – zverte jej návrh aj montáž skúseným odborníkom

Výrobná hala – zverte jej návrh aj montáž skúseným odborníkom

Na výrobu, skladovanie i menšie administratívne práce – výrobná hala predstavuje viacúčelový priestor. Aby ste v maximálnej miere mohli využívať jej potenciál a možností, je nevyhnutný odborný návrh a realizácia haly. To všetko zaistia experti z IP BUILD, s. r. o.

Výrobná hala na mieru vašim požiadavkám aj propozíciám pozemku

Výrobná hala, rodinný dom, komerčné a priemyselné či dokonca rekreačné stavby – stavebná firma IP BUILD, s. r. o. z Nových Zámkov má mimoriadne rozsiahle portfólio. Garantujeme, že vaša výrobná hala či iná stavba započne odborným návrhom a bude pokračovať precíznou výstavbou s dôrazom na prvotriednu kvalitu v každej fáze. Už niekoľko rokov spolupracujeme so skúsenými projektantmi, ako aj s overenými dodávateľmi. Aj vďaka tomu bude vaša výrobná hala (ako aj ostatné novostavby) postavená pomerne rýchlo. Samozrejme, že bude spĺňať predpísané bezpečnostné, technické, statické a v neposlednom rade aj estetické požiadavky. Naším cieľom je výrobná hala, ktorá v maximálnej miere naplní požiadavky a nároky svojho investora/ov či majiteľa/ov. Aj preto sa usilujeme o čo najefektívnejšie horizontálne aj vertikálne členenie vnútorného priestoru.

Kvalita a precíznosť v každej fáze realizácie výrobnej haly

Každá nami realizovaná výrobná hala je navrhovaná s dôrazom na typ a charakter pozemku a finančné možnosti investora. Zohľadňujeme aj jeho individuálne požiadavky a nároky na architektúru či plánované budúce využitie priestoru. Dbáme, aby výrobná hala v sebe prepájala dômyselné riešenia, použitie moderných technológií, kvalitu materiálov aj práce a v neposlednom rade úžasnú funkčnosť. Veľká alebo priestorovo menšia výrobná hala – zakaždým sa môžete spoľahnúť na našu profesionalitu, odbornosť, spoľahlivosť a flexibilitu, a to všetko podčiarknuté rokmi budovaným a zdokonaľovaným know-how. Môžete si byť istí, že vaša výrobná hala (obrazne povedané) vyrastie pod rukami skúsených stavbárov. Kontaktujte nás pre viac informácií.

Prečítajte si tiež:

Nitrianska cesta 6715 94002 Nové Zámky
tel.: +421911025784

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888