Prečo sú prístrešky na terasu vždy perfektnou voľbou?

Prečo sú prístrešky na terasu vždy perfektnou voľbou?

Kvalitné prístrešky na terasu, ktoré sa vyznačujú estetickým vzhľadom a maximálnou funkčnosťou? Experti z POLAS Polykarbonátové systémy, s. r. o. sa postarajú o odborný návrh aj montáž na mieru. Naši klienti si vďaka prístreškom budú vychutnávať posedenie na čerstvom vzduchu takmer v každom počasí.

Spríjemnite si čas strávený vonku vďaka prístreškom na terasy

Prístrešky na terasu, rovnako ako prístrešok na auto či prístrešok na balkón, majú za úlohu chrániť priestor pred výčinmi počasia. Taktiež eliminujú množstvo vnikajúceho prachu aj počet zvieracích návštevníkov (najmä hmyz a vtáci). Prístrešky na terasu zároveň predlžujú životnosť terás. Postaráme sa o elegantné a funkčné prevedenie, teda aby prístrešky na terasu dizajnovo dopĺňali terasu aj okolie. Zhotovujeme prístrešky na terasu pre domácnosti, ako i komerčné (verejné) a pracovné objekty. Sme presvedčení, že prístrešky na terasu aj vám spríjemnia chvíle strávené vonku na čerstvom vzduchu. Navyše sú takmer bezúdržbové, čiže ich stačí občas pretrieť od prachu či inej špiny.

Polykarbonátové prístrešky na terasu

Prístrešky na terasu zhotovujeme z polykarbonátovej krytiny v rôznych farebných odtieňoch. Samozrejmá je pevná hliníková, príp. oceľová konštrukcia. Dodáme, že vďaka polykarbonátu je možné zhotoviť prístrešky na terasu s rozličným rozsahom prenikania svetla. Prístrešky na terasu vyrábame na mieru. Ich veľkosť, rozmer a konkrétne prevedenie je podmienené priestorovými podmienkami aj individuálnymi požiadavkami klientov. Pracujeme s kvalitnými materiálmi, čo sa odráža v perfektnej stabilite, pevnosti a odolnosti prístreškov.

Okrem prístreškov na terasy, balkóny či auto sme experti aj na svetlíky, ktoré pre našich klientov vyrábame na mieru a následne montujeme – v Prešove, Poprade, Humennom, Michalovciach, Košiciach, Nitre a vlastne po celom Slovensku. Našu ponuku tvoria najmä strešné priemyselné svetlíky, bodové kupolové svetlíky a pásové oblúkové svetlíky.

Prečítajte si tiež:

Aké strešné priemyselné svetlíky zvoliť do priemyselných hál?

Športová 4 97226 Nitrianske Rudno
tel.: +421907195624

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888