Prečo je sadrokartón perfektnou izoláciou pre nehnuteľností

Prečo je sadrokartón perfektnou izoláciou pre nehnuteľností

K univerzálnym stavebným materiálom patrí sadrokartón, ktorý pri svojej práci využíva aj naša spoločnosť.  Sme experti na kompletné stavebné práce (rekonštrukcia bytu v Bratislave ako aj maliarske práce v meste B ratislava ). Zastrešíme celý proces – od projektu, realizácie po servis, montáž sadrokartónu. Medzi naše činnosti patrí aj práca so sadrokartónom.

Rôzne typy sadrokartónu

Sadrokartón zlepšuje tepelno-izolačné vlastnosti stien. Hodí sa aj do miestností s vyššou vlhkosťou, napríklad od kúpeľní. Tam odporúčame systémy zo sadrovláknitých dosiek Rigidur. Osvedčil sa nám aj sadrokartón na báze sadry s povrchovou sklenou tkaninou pokrytou ochranným vodoodpudivým náterom. Často používame sadrokartón Rigips, ktorý je charakteristický mnohorakým využitím. Vyznačuje sa vynikajúcou vzduchovou nepriezvučnosť. Ak bývate v blízkosti frekventovanejšej ulice alebo nechcete, aby susedia vedeli o všetkom, čo sa u vás doma deje, sadrokartón Rigips by nemal chýbať na vašich stenách.

Aké ďalšie výhody poskytuje sadrokartón?

Sadrokartón tvoriaci steny či priečky prináša klimatické pohodlie a zároveň podporuje požiarnu bezpečnosť. Taktiež prispieva k odhlučneniu miestnosti, keďže eliminuje nežiadúci hluk. Jednou z najoceňovanejších výhod je estetický rozmer. Sadrokartón je totiž hladký a rovný, a také budú aj sadrokartónové steny. Stačia stierky a maľovanie (čo taktiež zabezpečíme). Je potrebné uviesť, že sadrokartón je síce pomerne ľahký, avšak úžasne odolný a pevný materiál. Sadrokartón je ideálnym materiálom pri suchej výstavbe. Čiže šetrí čas aj peniaze – robotníci totiž dokončia prácu oveľa skôr (v porovnaní s klasickou murovanou stenou). Nehovoriac o čakaní, kým materiál uschne. Rekonštrukcia domu, rekonštrukcia bytu či novostavba – sadrokartón sa nám osvedčil ako spoľahlivý multifunkčný materiál. Uplatnenie nájde nielen pri realizácií stien a priečok, ale aj obkladov, podhľadov a podláh. Samozrejme, nevyhnutné je vybrať vhodný sadrokartón, o čo sa, samozrejme, postaráme.

Prečítajte si tiež:

Maľovanie – ako ochrániť nábytok?

Mlynské nivy 54 82109 Bratislava I
tel.: +421948217736

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888