Rekonštrukcie bytov – ako si vybrať správnu firmu

Rekonštrukcie bytov – ako si vybrať správnu firmu

Rekonštrukcie bytov sú v súčasnej dobe často realizovanou činnosťou. Kúpa starého bytu si neraz vyžaduje, aby sa prerobil na štandard tejto doby, no rekonštrukcia v sebe zahŕňa práce, na ktoré je potrebné najať odborníkov. Plánujete čiastočnú alebo generálnu rekonštrukciu vášho bytu a lámete si hlavu nad tým, ako správne vybrať rekonštrukčný tím? Prečítajte si, akých kľúčových zásad sa držať pri hľadaní vhodného zhotoviteľa.

Predchádzajúce rekonštrukcie bytov, recenzie a záruka

V prípade vyberania firmy na práce na vašom byte býva hlavným faktorom posúdenie predchádzajúcich projektov a pozitívne referencie klientov. Ak sa firma nemá s čím chváliť, mali by ste zvážiť spoluprácu s ňou, pretože v takomto prípade zvyšujete riziko, že budete mať dočinenia s nespoľahlivým tímom. Ďalším faktorom pri hľadaní dodávateľa rekonštrukcie je dĺžka pôsobenia firmy na trhu a fakt, ako dlho firma vykonáva rekonštrukcie bytov. Môže však nastať aj situácia, kedy dĺžka pôsobenia firmy neurčuje kvalitu odvedenej práce. Preto sa zamerajte na schopnosť firmy zdokladovať svoju kvalifikáciu.

Okrem spomenutého je potrebné dbať na to, aby firma, ktorá vykonáva rekonštrukcie bytov mala vo svojom portfóliu také rekonštrukčné práce, ktoré potrebujete na vašom byte vykonať vy. Na vykonané práce by mala solídna a spoľahlivá renovačná firma poskytnúť primeranú záruku. Vďaka tomu má klient istotu, že jeho byt je v dobrých a profesionálnych rukách. Táto záruka by mala trvať minimálne jeden rok.

Nacenenie rekonštrukcie bytu a poradenstvo

Obhliadka a vypracovanie ocenenia plánovaných prác by mali byť jedným z prvých krokov profesionálnej a spoľahlivej rekonštrukčnej firmy. Samozrejmosťou by malo byť vykonanie týchto úkonov odborníkmi a bezplatne. V prípade, že vám spoločnosť neponúkne realizáciu zhodnotenia, je lepšie od takejto spolupráce upustiť.

Dôveryhodná firma vykonávajúca rekonštrukcie bytov by mala ku klientom pristupovať individuálne a mala by sa snažiť čo najviac priblížiť k ich prianiam. Individuálny prístup je v renovácii absolútnym základom. Ak vám firma neponúkne odborné poradenstvo pri výbere konkrétnych riešení, je lepšie vyhľadať iného dodávateľa.

Firma dodržujúca termíny a poriadok pri rekonštrukcii bytov

Dodržiavanie termínov je dôležitým ukazovateľom dôveryhodnosti firmy. Preto, ak plánujete rekonštrukciu svojho domova či bytu, prihliadajte na to, aké skúsenosti s dodržiavaním termínov majú predošlí klienti. Okrem spĺňania termínov sú profesionálni dodávatelia zvyčajne schopní ponúknuť aj atraktívnu dobu rekonštrukcie.

Upratovanie bytu po rekonštrukcii by nemalo byť nacenené v cenovej ponuke, pretože dobrá rekonštrukčná firma po sebe nezanecháva neporiadok. Odpratanie neporiadku po prácach je pre profesionálov samozrejmosťou. Preto pri výbere firmy dbajte aj na takéto náležitosti. Vďaka tomu bude návrat do zrekonštruovaného bytu oveľa rýchlejší a príjemnejší.

Výber správnej rekonštrukčnej firmy môže rozhodnúť o úspechu celého projektu, akým je obnova bytu. Ak hľadáte osvedčený renovačný tím, ktorý spĺňa vyššie uvedené aspekty a vykonáva rekonštrukcie bytov v Bratislave, 3STAV PROFESIONAL s. r. o. je tou správnou voľbou. Neváhajte nás kontaktovať!

Karpatské námestie 7770 /10A 83106 Bratislava III
tel.: +421940795503

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888