Rekonštrukcie bytov alebo ako na dokonalé bývanie?

Rekonštrukcie bytov alebo ako na dokonalé bývanie?

Rekonštrukcie bytov či domov za život neminie ani jedného z nás. Dokonca niektorých postretne viackrát v živote. Rekonštrukcia domu, bytu či iného typu budov si žiada dostatok času a peňazí. Väčšinou ide o zdĺhavý proces, avšak výsledok stojí za to! Čo k tomu potrebujete, koľko vás to bude stáť a ako si to všetko naplánovať? To všetko sa dočítate ďalej.

Malé rekonštrukcie bytov - takzvaná prerábka

Väčšinou sa s ňou stretnete pri starších domoch, kde sa predovšetkým najčastejšie rieši (prerába) stará strecha. V bytoch ide väčšinou o výmenu starých elektrických káblov za nové či výmenu okien. V oboch prípadoch ide teda o drobné úpravy, ktoré sú v porovnaní s komplexnou rekonštrukciou, samozrejme, aj menej finančne nákladné.

Veľká bytová rekonštrukcia - komplexnejšia

Tu sa bez stavebnej firmy určite nezaobídete. Pri komplexnej rekonštrukcii stavby je potrebné spracovať rôzne podklady a k tomu sú neraz potrební aj certifikovaní pracovníci. Samozrejmosťou je aj vyššia finančná nákladnosť a dlhší čas realizácie rekonštrukcie.

Je vždy len na vás, čo chcete zmeniť v rámci stavebnej rekonštrukcie

Pamätajte na to vždy, ak budete mať pocit, že ste do niečoho nútení. Nie! Poctivá stavebná firma vás nikdy nebude tlačiť do vecí, ktoré nechcete a to len za účelom svojho zisku, práve naopak! Stavebná firma, ktorá za to stojí, vám bude celý čas nápomocná, poskytne vám odborné poradenstvo a čo je najdôležitejšie - bude vám načúvať. Len tak sa dosiahne spokojnosť oboch strán a férový obchod s úspešným cieľom.

Nezabudnite!

Čím kvalitnejšia a dokonalejšia rekonštrukcia stavby - tým viac narastá jej hodnota.

Rekonštrukcia do 20 000 €? Je to možné!

Síce žijeme v dobe, kedy nám nárast cien spôsobuje nemalé vrásky, avšak, vždy je možné nakúpiť vo väčšom množstve a napriek tomu za prijateľnú cenu. Ale ako nakúpiť lacný, ale kvalitný materiál? Tajomstvo tkvie v spôsobe šetrenia a zároveň míňania. Taktiež nie je na škodu mať prehľad o rôznych akciových ponukách trhu. Možno sa šťastie usmeje práve na vás.

Spoločnosť MANDSTAV, ktorá sa nachádza v Partizánskom, vám predstavuje jedinečné riešenie v oblasti stavieb, rekonštrukcie domov/bytov, ale aj domov na kľúč. Sme pre vás k dispozícii NONSTOP, preto nás v prípade akýchkoľvek otázok či objednania našich služieb neváhajte kontaktovať a to kedykoľvek.

Nájdete nás aj na Facebooku, kde pravidelne postujeme naše práce a klientské recenzie.


Alexandra Dubčeka 143 /2 95804 Partizánske
tel.: +421940369981

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888