Čo je komplexná obnova bytových domov a čo by ste o tom mali vedieť

Čo je komplexná obnova bytových domov a čo by ste o tom mali vedieť

Komplexná obnova bytových domov znamená jednoducho obnovu všetkých častí daného bytového domu. Zahŕňa stavebné rekonštrukcie, technické zariadenia budovy a tiež aj odstránenie prípadných porúch. Komplexná obnova bytových domov prináša zavedenie bytového domu do kvalitatívnej a funkčnej úrovne.

Prečo je komplexná obnova bytových domov finančne výhodná?

Ideálne je, keď sa komplexná obnova bytových domov vykonáva naraz. Predpokladá sa, že komplexná obnova bytových domov prinesie obyvateľom kvalitu a prínos. Čiastkové práce a opatrenia nemusia priniesť rovnaký efekt, ako pri komplexnej obnove bytových domov. Či už chceme alebo nie komplexnú obnovu si vyžaduje po čase naozaj každá budova. Predĺži jednoznačne budove životnosť a zaistí jej bezpečné užívanie. Služby, akými sú výmena stupačiek, zateplenie, plynofikácia alebo jadrové vŕtanie zvýši samozrejme mieru komfortného užívania každej budove.

To, že komplexná obnova bytových domov je neuveriteľne drahá je už naozaj mýtus. Udržiavanie stavu budovy a čiastočné opravy starej budovy vás vyjdú niekedy oveľa viac. Navyše investícia, ktorá je vložený sa dá veľmi pohodlne splácať. Komplexná obnova bytových domov a pravidelný servis vám práve šetrí vaše financie. Nie na darmo sa hovorí, že raz a poriadne. Príliš drahé je skôr preto neobnovovať. Vtedy platíte príliš veľa za kúrenie alebo za iné čiastkové práce.

Neverte mýtom – s komplexnou obnovou bytových domov sa vám bude voľnejšie dýchať

Ohľadne komplexnej obnovy bytových domov existuje niekoľko mýtov. Jedným z častých mýtov sú, že je to drahé, že na úsporu vykurovania úplne stačí vymeniť okná, zateplenie spôsobuje množstvo plesní alebo že stačí to zatepliť materiálom. Neváhajte a informujte sa v spoločnosti, ktorá vykonáva komplexnú obnovu bytových domov ohľadne všetkých týchto detailov. Určite vám ich vyvrátia. Profesionáli, ktorí vykonávajú komplexnú obnovu bytových domov vám presne vypočítajú, čo bude stáť zdravotechnika, plynofikácia a výmena rozvodov. Takisto vás uistia, aké to má výhody. Šetrite radšej na tom, na čom sa oplatí.

V rámci komplexnej obnovy bytových domov vám zabezpečujeme zdravotechniku a kompletný sortiment kanalizácií a tiež rozvodov. Zabezpečujeme vám vonkajšie a tiež vnútorné rozvody a kanalizácie. Vyberať si môžete z medených, plastových a pozinkovaných rúr. The best - home s. r. o. je tu pre vás a už teraz sa teší na spoločnú spoluprácu. Kontaktujte nás preto ešte dnes.

SNP 169 05918 Spišské Bystré
tel.: +421949764888

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888