Plechové ploty si udržia dlhšiu životnosť

Plechové ploty si udržia dlhšiu životnosť

Vsaďte na farebnú stálosť nielen na dlhú životnosť. Tú vám práve zaručia plechové ploty. Viete si vybrať zo širokej farebnej škály možností. Takisto si dokážete navoliť lesk plechových plotov podľa vašch predstáv. Nepodceňujte výhody tohto skvelého materiálu a vsaďte na trend na trhu. Sú ním práve plechové ploty.

Plechové ploty a ich najväčšie výhody

Plechové ploty sú už dnes veľmi obľúbenou voľbou v oblasti oplotenia domov. Dokážu vám perfektne dotvoriť celý dizajn vášho exteriéru. V prípade, že si k nim vyberiete ešte strešné krytiny, ktoré sú takisto z plechu, jednoznačne neoľutujete. Pri plechových strešných krytinách si viete vybrať štandardnú povrchovú úpravu, ale aj úpravu so špeciálnymi vyhotoveniami a certifikovanými povlakmi. Samozrejme certifikovaný povlak drží dlhú životnosť strešnej krytiny a jej farebnú stálosť. Takisto plech, ako taký či už sa jedná o strešné krytiny alebo plechové ploty má výhodu v tom, že neváži veľa.

Jednoducho plech sa dostáva pomaly do popredia. To samozrejme neobišlo ani trapézové plechy. Tie vám ponúkajú asi to najideálnejšie riešenie zastrešenia a opláštenia fasád. Tu, ako pri plechových plotoch si takisto viete vybrať zo širokej škály možností. Dokonca plechové ploty si viete navoliť matné alebo aj lesklé. Dizajn a farebná kombinácia je v tomto smere jednoducho len a len na vás.

S plechovými plotmi nemáte skoro žiadne starosti

Plechové plotové dielce, takže celkovo plechové ploty sa zväčša vyrábajú z lakoplastovaného plechu. Na bežný meter vám odporúčame umiestniť zhruba 7 až 8 kusov plotových dielcov. Plechové plotové dielce je vhodné dodávať na mieru, pretože vtedy váš plechový plot dostane ten správny šmrnc. Najväčšou výhodou plechových plotov je najmä ich priaznivá cena. Takisto plechové ploty v porovnaní s drevenými, vydržia omnoho viac. Zanechajú si svoju farebnú stálosť a plechové ploty nie sú dokonca náročné ani na údržbu.

Vitajte pod našou strechou Profitmetal. Predstavujeme vám rodinnú firmu, ktorá ma už dnes na konte bohaté skúsenosti a tiež spokojných zákazníkov. Pomôžeme vám v oblasti plechových strešných krytín, doplnkov na strechy a klampiarskych výrobkov. Našim hlavným cieľom je najmä kvalita ponúkaných produktov a v neposlednom rade aj vaša spokojnosť. Kontaktujte nás ešte dnes. Zaručene neoľutujete služby, ktoré vám ponúkame.

Južná trieda 1601 04001 Košice IV
tel.: +421556771321

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888