Strešné krytiny na mieru znižujú množstvo odpadu

Strešné krytiny na mieru znižujú množstvo odpadu

Strešné krytiny, ktoré sú z plechu patria hádam medzi najčastejšie používané strešné krytiny. Najlepšie je si zabezpečiť spoločnosť na výrobu strešnej krytiny, ktorá vám dokáže splniť požadovanú a vysnívanú dĺžku. Tým dokáže, že vie realizovať aj rôzne netypické objednávky. Vďaka tomu ľahko zníži aj množstvo odpadu.

Plechové strešné krytiny a ich výhody

V prípade, že ste sa rozhodli osloviť firmu, ktorá vám bude strešné krytiny realizovať na mieru, ste vo výhode. Dokážete si vybrať štandardnú povrchovú úpravu strešnej krytiny alebo aj strešnú krytinu so špeciálnymi vyhotoveniami a certifikovanými povlakmi. Avšak odporúčame ísť do certifikovaného povlaku. Ten vám zabezpečí dlhú životnosť strešných krytín a tiež aj farebnú stálosť. Plechové strešné krytiny sú vo výhode najmä, čo sa týka hmotnosti. 1m2 strešnej krytiny neváži viac ako 5 kíl. Vďaka tomu takéto strešné krytiny nenarúšajú stabilitu celkovej stavby.

Trapézové plechy si nesú so sebou takisto množstvo výhod. Ponúkajú vám ideálne riešenia na zastrešenia a opláštenia fasád. Trapézové plechy sa zväčša dodávajú z lakoplastovaného plechu alebo z pozinkovaného plechu. Môžete si vybrať samozrejme aj z niekoľkých odtieňov. Trapézové plechy sa ponúkajú v rôznych výškach. Jedná sa len o druh použitia. Na tieto fakty v prípade oslovenia firmy sa treba určite opýtať detailnejšie. Strešné krytiny a trapézové plechy sú dôležitou súčasťou vašej stavby.

Plech ide do popredia, a to nielen pri strešných krytinách

Už keď sa rozhodnete ísť do plechových strešných krytín, plechové ploty vám dotvoria celý dizajn vašej stavby. Plechové ploty, takisto aj ako strešné krytiny sú ponúkané zväčša v niekoľkých odtieňoch. Preto máte na výber množstvo možností. Dokonca si viete navoliť matné alebo lesklé prevedenie. Najväčšou výhodou plechových plotov je ich cena a tiež aj dlhšia životnosť, ako napríklad pri drevených plotoch. Zvoľte si minimálnu údržbu strešných krytín a plotov a stavte na farebnú stálosť.

Vitajte pod našou strechou Profitmetal. Sme rodinná firma, ktorá ma na konte dlhoročné a bohaté skúsenosti. Pracujeme v oblasti plechových strešných krytín, doplnkov na strechy a klampiarskych výrobkov. Našim hlavným cieľom je najmä kvalita ponúkaných produktov a v neposlednom rade aj vaša spokojnosť. Kontaktujte nás ešte dnes. Zaručene neoľutujete.

Južná trieda 1601 04001 Košice IV
tel.: +421556771321

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888