Plastové žumpy so 100% vodotesnosťou

Plastové žumpy so 100% vodotesnosťou

Kvalitou overené plastové žumpy vhodné do rôznych typov priestorov. Ideálne všade tam, kde je možné zachytávať splaškovú odpadovú vodu. Nízka hmotnosť, ľahká manipulácia, vysoká pevnosť, 100% vodotesnosť ako aj záruka.

ZSN ponúka kvalitné plastové žumpy so zárukou

Zachytenie odpadovej vody na budúce využitie je potrebnejšie viac ako kedykoľvek predtým. Spoločnosť ZSN sa zaoberá výrobou, dodaním a montážou plastových žúmp ako aj vodomerných šácht či iných výrobkov z kvalitného plastu. Prvotriedny plast so 100% vodotesnosťou je základom pri výrobe každého jedného produktu. Uvedené plastové žumpy sú schválené stavebné výrobky určené na akumuláciu splaškovej odpadovej alebo úžitkovej vody. V ponuke nájdete plastové žumpy v tvare kvádra alebo valca. Disponujú rôznorodým objemom aj priemerom. Odporúčame nepodceňovať výber plastovej žumpy a spoľahnúť sa na profesionálov v obore. Iba skúsení profesionáli sú schopní zodpovedať všetky vaše otázky ohľadom výberu, použitia aj montáže plastových žúmp.

S plastovými žumpami máte o odpadovú vodu postarané

Máte chatu či iný neobývaný priestor? Ideálnou voľbou sú plastové žumpy práve do týchto typov nehnuteľností. Zachytená voda je vhodná aj v prípade požiaru. Osadenie do zeme a nízka hmotnosť to sú len dve z mnohých výhod, ktoré plastové žumpy ponúkajú. Súčasťou našich plastových výrobkov je aj vodomerná šachta, ktorá je určená pre jednoduché osadenie a následnú kontrolu meracieho zariadenia, čerpadla prípadne inej technológie potrebnej pri realizácií vodovodnej prípojky ako, aj armatúry inžinierskych a káblových sietí. Radi vám pomôžeme pri realizácii našich výrobkov. Kvalitné plastové žumpy s dlhou životnosťou, ako aj vodomerné šachty to všetko sú spoľahlivé výrobky od ZSN s.r.o., ktorá sa špecializuje na ich výrobu.

Slatinská 1732 01861 Beluša
tel.: +421948242790

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888