Kedy sa rekonštrukcie domov oplatia?

Kedy sa rekonštrukcie domov oplatia?

Nie vždy je potrebné stavať nanovo od základov. Dnes sú rekonštrukcie domov pod dohľadom spoľahlivej stavebnej spoločnosti na vysokej profesionálnej a kvalitatívnej úrovni. Rekonštruovať tak môžete nie len interiér vášho bývania, ale aj exteriér a neraz aj celé bloky domu. Rekonštrukciu môžete doplniť o nadstavbu, váš dom navýšiť o ďalšie poschodie alebo pristaviť novú izbu, spoločenskú miestnosť či terasu k už existujúcemu domu. Viete ako na to?

Prečo sú rekonštrukcie domov výhodné?

Rekonštrukcie domov sú oproti výstavbe nového bývania či kúpe nového domu vo väčšine prípadov podstatne výhodnejšie. Samozrejme, potrebné je v prvom kroku odborne ohodnotiť stav domu, ktorý plánujete rekonštruovať. V prípade menších rekonštrukcií, napríklad pri prerábke interiéru či rekonštrukcii fasády, postačí aj ohodnotenie odborným okom stavebnej firmy.

V prípade väčších rekonštrukcií domov, ako napríklad nadstavby, prístavby, navyšovania o nové poschodie či búrania priečok a prepájania miestností, je vhodné obrátiť sa na profesionálneho statika a prerábku nechať odborne posúdiť. Rekonštrukciu domu vám pomôže po finančnej stránke ohodnotiť aj stavebná firma, ktorá vám poskytne približný odhad ceny rekonštrukcie vášho bývania. Dokážete si tak porovnať náklady, plusy a mínusy, výhody či nevýhody a pripraviť čo najvýhodnejší plán rekonštrukcie na mieru vašich predstáv a požiadaviek.

Ako si vybrať stavebnú spoločnosť na rekonštrukciu domu?

Keď už ste sa rozhodli pre rekonštrukciu domu či kompletnú rekonštrukciu vášho bývania, zverte ju do rúk ozajstných profesionálov. Pri rekonštrukciách sa riskovať neoplatí. Rozhodovať by ste sa mali predovšetkým na základe vysokej kvality stavebnej spoločnosti. Vyberte si spoločnosť, ktorá vám poskytne akostný pomer ceny a kvality.

Prečítajte si viaceré hodnotenia a recenzie stavebnej spoločnosti. Tie by mali byť predovšetkým pozitívne a hovoriť o kvalitných službách a profesionálok prístupe spoločnosti ku klientom, ale aj o poctivom pristupovaniu k práci a plneniu plánu rekonštrukcií vo vopred dohodnutých časových intervaloch. Pozrite si tiež galériu realizovaných prác. Radou nad zlato je, vybrať si spoločnosť vo vašom okolí. Napríklad ak plánujete rekonštrukciu domu v Bratislave – vyberte si stavebnú spoločnosť so sídlom v Bratislave a okolí. Vaša rekonštrukcia prebehne rýchlejšie a spoľahlivejšie.

Spoločnosť NEX real, s.r.o. je profesionálna stavebná spoločnosť v Bratislave, ktorá pre vás zrealizuje domy na kľúč a taktiež kompletné rekonštrukcie či opravy starých domov a bytov. Našu stavebnú činnosť realizujeme pre Bratislavu a okolie, ale taktiež pre celé Západné a Stredné Slovensko. Neváhajte nás kontaktovať.

Dunajská 8 81108 Bratislava I
tel.: +421903401367

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888