Domy na kľúč – poznáte ich hlavné výhody?

Domy na kľúč – poznáte ich hlavné výhody?

Aj keď domy na kľúč už nie sú na Slovensku či v strednej Európe žiadnou novinkou ich hlavné výhody je dobré si z času na čas pripomenúť. Kým jedni dodnes preferujú klasické murované domy, iní sa rozhodli pre moderné a ekologické stavby – pre domy na kľúč. Oba typy bývania majú svoje výhody, pri rozhodovaní o výstavbe jedného či druhého typu bývania najčastejšie rozhodujú preferencie budúcich majiteľov, rozloha pozemku, rozpočet či čas výstavby.

Prečo práve domy na kľúč?

Túžite po modernom, ekologickom a esteticky atraktívnom bývaní? Máte na výstavbu limitovaný rozpočet? Potrebujete sa do nového nasťahovať čím skôr? Vlastníte len menší pozemok? Alebo by ste radi bývali v dome, ktorý vám pomôže šetriť náklady za energie? Ak ste odpovedali aspoň na jednu z týchto otázok – áno, najlepším riešením pre vaše nové bývanie bude práve dom na kľúč.

Obávať sa, že ide o dočasné či nestabilné bývanie sa rozhodne nemusíte. Ide skôr o akýsi mýtus, ktorý prevládal v prvých rokoch výstavby domov na kľúč. Dnes je jasné, že domy na kľúč spĺňajú všetky bezpečnostné, kvalitatívne, statické aj funkčné požiadavky. Svojim majiteľom tak zabezpečujú pohodlné bývanie počas všetkých ročných období. A čo viac, pomôžu vám aj s úsporou energií. Samozrejme, pokiaľ sa obrátite na overenú a spoľahlivú stavebnú firmu, ktorá má s výstavbou domov na kľúč dlhoročné skúsenosti.

Šetrite náklady za energie v moderných domoch na kľúč

To, že domy na kľúč sú cenovo podstatne výhodnejšie než murované domy azda už ani netreba vysvetľovať. Vedeli ste však, že vaše náklady dokážu šetriť pravidelne v každom ročnom období? Jednotlivé panely použité na výstavbu domov na kľúč sú vyrobené zo špeciálnych materiálov tak, aby dokázali dýchať. Poskytujú správnu tepelno-izolačnú funkciu, vďaka čomu vytvárajú príjemnú stabilnú interiérovú teplotu. Počas zimy vám ušetria náklady za vykurovanie a v lete zas náklady za klimatizáciu či ochladzovanie interiéru.

Veľkou výhodou domov na kľúč je aj ich izolácia voči hluku. Ak sa aj rozhodnete stavať v blízkosti cesty, interiér domu bude príjemne izolovaný od zvýšenej hlučnosti. Rovnako pri dvojposchodových domoch takáto izolácia blokuje zvuky medzi poschodiami. Detskú izbu tak môžete bez obáv umiestniť nad obývačku či nad hosťovskú izbu alebo spálňu a podobne. Pre viac informácií o domoch na kľúč kontaktujte spoľahlivú stavebnú firmu.

Spoločnosť NEX real, s.r.o. je profesionálna stavebná spoločnosť v Bratislave, ktorá pre vás zrealizuje domy na kľúč a taktiež kompletné rekonštrukcie či opravy starých domov a bytov. Našu stavebnú činnosť realizujeme pre Bratislavu a okolie, ale taktiež pre celé Západné a Stredné Slovensko. Neváhajte nás kontaktovať.

Dunajská 8 81108 Bratislava I
tel.: +421903401367

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888