Likvidácia azbestu podľa presného postupu

Likvidácia azbestu podľa presného postupu

Odborná likvidácia azbestu od overených profesionálov nezahŕňa iba znalosti a technické vybavenie. Pri tomto druhe likvidity je potrebné aj platné oprávnenie. Tým sa vierohodne preukáže Strešné centrum Tomáš Molnár.

Na likvidáciu azbestu nevolajte suseda

Slováci sú národ, ktorý si vie všetko urobiť sám. Niektoré činnosti je však potrebné prenechať na odborníkov zo strešného centra. Pri likvidácii azbestu to platí dvojnásobne. Akákoľvek likvidácia azbestu musí byť realizovaná odborne. Toto skutočne nie je práca pre vás a vášho suseda, ktorý vám s tým ochotne pomôže. K odbornému odstráneniu a likvidácii eternitu je potrebné viac, ako iba chuť manuálne pracovať. Preto túto činnosť prenechajte na nás. Máme nielen odborné skúsenosti s likvidáciou azbestu, ale aj tie administratívne. Tie zabezpečujeme v súlade s regionálnou hygienou. Dlhoročné skúsenosti máme s rôznymi typmi azbestových poškodení. Pri likvidácii azbestu vytvoríme kontrolované pásmo a zabezpečíme pohyb osôb v ochranných pomôckach.

Likvidácia azbestu pod dohľadom odborníkov

V prípade, že vaša strecha má viac ako 20 rokov, ako aj v prípade mechanického či iného poškodenia je potrebné nás zavolať. Postaráme sa, aby likvidácia azbestu prebehla v súlade s najvyššími bezpečnostnými opatreniami. Máme oficiálne oprávnenie na odstraňovanie azbestu alebo materiálov obsahujúcich azbest zo stavieb v exteriéroch a v niektorých prípadoch aj v interiéroch, kde dokážeme vytvoriť kontrolované pásmo. Využite naše služby pre ochranu vášho zdravia pri likvidácii eternitu. Strešné centrum Tomáš Molnár predáva a montuje strešné krytiny ako aj iné súvisiace doplnky rovnako dobre ako, aj zabezpečuje likvidáciu azbestu. Neporušujte zákon svojpomocným rozoberaním strechy. Na túto činnosť je tu Strešné centrum Tomáš Molnár.

Vonkajší Rad 3963 92601 Sereď
tel.: +421918361701

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888