Ekologické OSB dosky

Ekologické OSB dosky

Ponúkame vám OSB dosky a mnohé drevené konštrukčné materiály zo severského dreva. Vhodné pre väčšie aj menšie stavebné projekty. S našimi odporúčaniami si vyberiete najvhodnejšie produkty, ktoré sú vyrábané z kvalitného severského dreva. Ekológia a kvalita v jednom to je Slov-DV.

OSB dosky zo severského dreva

Kvalita sa pozná už na pohľad. Aj, preto vám dodávame OSB dosky zo severského dreva vhodné na použitie pri rôznych stavebných projektoch. Do tandemu k OSB doskám vám dodávame aj BSH hranoly, ktoré majú mimoriadnu nosnosť a odolnosť voči praskaniu. Na stále viac pribúdajúce drevostavby vám odporúčame využiť KVH hranoly, ktorých využitie je skutočne rozmanité. Radi vám predstavíme všetky možnosti, ktoré nielen OSB dosky, ale aj ostatné naše produkty ponúkajú. Ponúkame vám aj kvalitné drevené terasy. Tie vám vytvoríme z terasových dosiek zo sibírskeho smrekovca, aby vám terasy nepraskali a odolali aj drevokaznému hmyzu. Jednoducho severské drevo je overená kvalita samotnou prírodou. Odolnosť, bezpečnosť a kvalitu severského dreva rozpoznáte na pohľad.

S ekologickými OSB doskami je bezpečnosť zaručená

Môžete stavať z mnohých materiálov, ale ekologický aspekt nemajú všetky. Výroba OSB dosiek je výbornou ekologickou náhradou preglejky. Nielen drevené stavby či terasy, ale aj fasády z dreva sú stále viac populárne. Niet sa, čo čudovať, veď fasády z dreva patria k najstarším druhom obkladových materiálov. V našej ponuke máme množstvo kvalitných drevených produktov. Medzi ne patria aj drevené hranoly na fasádu, ktoré sú hitom v exteriérovej architektúre. Aby toho nebolo málo máme v ponuke aj ekologické termodrevo. Jeho využitie je vskutku široké. Neváhajte využiť aj naše znalosti v oblasti použitia drevených materiálov či OSB dosiek. Máme skúsenosti, ktoré ocení aj skúsený odborník na drevo. Bezpečné OSB dosky od Slov-DV sú zárukou kvality.

Mliekárenská 5 82109 Bratislava II
tel.: +421907729855

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888