Svetlíky presvetlia interiéry denný svetlom

Svetlíky presvetlia interiéry denný svetlom

Naša spoločnosť POLAS Polykarbonátové systémy v Nitre vám ponúka svetlíky najvyššej kvality. V našej ponuke nájdete strešné priemyselné svetlíky aj bodové kupolové svetlíky. Podľa potrieb vašej budovy vám radi poradíme s výberom najvhodnejšieho riešenia na mieru pre vás.

Aké výhody prinášajú svetlíky?

Svetlíky vám pomôžu v priemyselných aj v súkromných alebo verejných budovách so zabezpečením prirodzeného osvetlenia. Cez svetlíky inštalované na strechy a stropy budov do interiéru prirodzene preniká svetlo z exteriéru. Zároveň, nami ponúkane svetlíky disponujú UV filtrom. Ten bráni prenikaniu UV žiarenia a chráni osoby pohybujúce sa v interiéry pred jeho priamym dopadom.

Svetlíky vám tiež pomôžu s odvetrávaním priestorov. Ich inštalácia do rôzne veľkých priestorov vám ušetrí nemalé náklady na klimatizáciu. V priemyselných budovách, hangároch, výrobných halách či v priestoroch štadiónov alebo rôznych športovísk by rozhodne nemali chýbať. Použitie svetlíkov je vhodné aj v nákupných centrách či v hoteloch s veľkým priestorom, napríklad v priestoroch recepcie. Svetlíky sa postarajú o dokonalé osvetlenie aj prevzdušnenie priestorov. Zároveň sú jedinečným dizajnovým doplnkom.

Rýchle dodanie a profesionálna montáž svetlíkov vo vašich priestorov

S nami máte záruku rýchleho dodania a rýchlej montáže svetlíkov priamo vo vašich priestoroch. Vy nám opíšete čo od svetlíkov očakávate a my pre vás navrhneme riešenie na mieru. Radi pre vás vypracujeme aj cenovú ponuku, ktorú vám odovzdáme ešte pred začatím výroby.

U nás v POLAS Polykarbonátové systémy v Nitre sa radi pozrieme aj na vaše staršie svetlíky. Ponúkame vám možnosť profesionálnej rekonštrukcie či obnovy poškodených častí. V prípade potreby je samozrejmosťou aj servis a opravy nami dodaných svetlíkov. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Radi vám poradíme a zodpovieme vaše otázky.

Športová 4 97226 Nitrianske Rudno
tel.: +421907195624

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888