Zateplenie domov pod dohľadom tých správnych profesionálov

Zateplenie domov pod dohľadom tých správnych profesionálov

Zateplenie domov je prirodzene neodmysliteľnou súčasťou každej novostavby. Naša stavebná firma ZAJÍČEK MH STAV spol. s. r. o. vám ponúka zateplenie domov a rekonštrukcie domov a bytov. Prečo by ste si ale mali vybrať práve nás? Sme spoľahlivá stavebná firma, ktorá dlhodobo pôsobí na slovenskom trhu.

Nielen zateplenie domov poskytuje naša firma – dočítajte sa o nás viac

Naša stavebná firma sa zaoberá stavebnou činnosťou. Poskytujeme vám maľovanie a tiež natieranie vašich interiérov a aj exteriérov alebo stavby a prístavby. Radi pre vás zhotovíme sadrokartónové stropy, podkrovia a tiež priečky. Stavebné práce, tak ako aj zateplenie domov vykonávame s tou najväčšou zodpovednosťou. Náš tím okrem toho, že vykoná maximálne správne zateplenie domov a iné práce, tak vždy zanechá po sebe čistotu. Na konte máme niekoľko spokojných zákazníkov, ktorým sme vykonávali zateplenie domov. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam nie je dôvod, aby ste sa na nás nemohli spoľahnúť. Dokonca, keď si naše práce objednajú starší občania, radi im poskytneme vysťahovanie nábytku.

Aké benefity vás čakajú, pokiaľ sa rozhodnete, že idete do zateplenia domov?

Zateplenie domov je investícia, ktorú jednoznačne neoľutujete. Dokonca čoraz viac ľudí, ktorí vlastnia aj staršie nehnuteľnosti volia taktiež zateplenie domov. Dôvodom je niekoľko výhod. Zabezpečí vám to zvýšenú odolnosť voči rôznym poveternostným vplyvom, zvýšenú odolnosť stien a tiež aj tlmenie hluku. Avšak to z ďaleka nie sú tie najlepšie výhody. Zateplenie domov šetrí vaše náklady na vykurovanie a tiež zvyšuje samotnú hodnotu nehnuteľnosti. Najčastejšie na zateplenie domov používame materiály, akými sú minerálna vata a polystyrén. V prípade záujmu nás neváhajte ešte dnes kontaktovať. Rekonštrukcia bytov, zateplenie domov, maľovanie a všetky ostatné služby sú vždy vykonávané pod dohľadom odborníkov.

MDŽ 29 94201 Šurany
tel.: +421904678206

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888