Hydroizolácia je nesmierne dôležitá – presvedčte sa sami

Hydroizolácia je nesmierne dôležitá – presvedčte sa sami

Hydroizolácia už aj pre vašu nehnuteľnosť práve dnes. Zabezpečíme vám takú hydroizoláciu, ktorá zabráni vnikaniu vody do interiéru či do konštrukcie stavby. Sme STRECHYKOM a hydroizoláciu považujeme za nesmierne dôležitú. Používame iba kvalitné materiály, ktoré sa vyznačujú trvácnosťou a odolnosťou.

Hydroizolácia neohrozuje statiku stavby skôr jej napomáha

V našom portfóliu je najmä hydroizolácia, ktorá sa vykonáva v prospech každej stavby. Zabezpečujeme hydroizoláciu s cieľom eliminovať vlhkosť, tlakovú vodu, prenikanie radónu a ropného produktu. Zateplenie strechy úzko súvisí s hydroizoláciou a preto je potrebné ju vykonať. Vlastníme množstvo licencií, ktoré sa týkajú montáží rôznych hydroizolačných systémov. Spolupracujeme iba s poprednými výrobcami. Základom našej filozofie je použitie najmodernejších a najkvalitnejších materiálov. Vďaka tomu dokážu byť hydroizolácie tvorené nami vysoko odolné voči UV žiareniu či poveternostným vplyvom počasia. Nemusíte sa obávať časovej tiesni. Hydroizolácia pod našim dozorom prebieha rýchlo, funkčne a bezpečne.

Zaručujeme vám kvalitne odvedenú prácu v rámci hydroizolácie a opráv plochých striech

Garantujeme vám vykonanie prvotriednej hydroizolácie. Okrem hydroizolácie sa viete na nás spoľahnúť aj v oblasti iných služieb. Rekonštrukcia strechy alebo izolácia plochej strechy taktiež spadá pod naše pracovné činnosti. Izolujeme aj rôzne kritické miesta na strechách. Zväčša kritické miesta sa naskytnú v oblasti komínov. Oprava plochých striech takisto patrí pod náplň našej práce. Práve hydroizolácia je povinnou súčasťou výbavy plochej strechy. V prípade, že nie je dobre táto práca odvedená nastávajú rôzne komplikácie. Neváhajte nás preto osloviť, pokiaľ máte pochybnosti alebo potrebujete s niečím poradiť či priamo vykonať hydroizoláciu. Sme pripravení riešiť každý problém v danom obore.

44 92554 Pusté Sady
tel.: +421905419349

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888