Betónovanie podláh? To sú odolné podlahy na mieru

Betónovanie podláh? To sú odolné podlahy na mieru

Betónovanie podláh je čoraz vyhľadávanejšie. Niet sa čomu čudovať. Pravé betónové podlahy sú mimoriadne odolné, stabilné a cenovo výhodné. Zároveň betónovanie podláh je časovo nenáročné a cenovo výhodné. V závislosti od veľkosti priestoru, na ktorý bude použitá betónová podlaha, je možné betónovanie podláh vykonať v priebehu jedného či pár dní. Navyše betónovanie podláh je cenovo prístupným riešením, ktoré vám vydrží slúžiť dlhé roky.

Prečo sa rozhodnúť pre betónovanie podláh?

Betónovanie podláh prináša viaceré benefity. Oproti iným typom podláh sú betónové podlahy omnoho odolnejšie a zvládnu odolávať viacerým zmenám počasia. Betónovanie podláh prebieha podľa špecifických postupov, pokiaľ sú všetky odvedené dôkladne a spoľahlivo, vaša betónová podlaha hravo odolá mrazom, zvýšenej vlhkosti, horúčavám či iným výkyvom počasia. Dôležité je spomenúť aj to, že vďaka betónovaniu podláh získate podlahu, v ktorej sa nedarí hlodavcom ani rôznym parazitom či plesniam – tie sú typické skôr pre prírodné typy podláh, ako napríklad pre drevené podlahy.

Betónovanie podláh je možné využiť pri realizácii exteriérových aj interiérových betónových podláh. Zakaždým si môžete byť istí ich jedinečným vzhľadom a akostnými vlastnosťami. Stále pretrváva trendy, kedy sú betónové podlahy používané najmä v exteriéroch. V interiéroch ľudia zvyčajne preferujú použitie mäkších typov podláh či dizajnových podláh. Avšak, v interiéroch, ktoré si vyžadujú stále a pevné podlahové systémy, sú práve betónové podlahy čoraz vyhľadávanejšie.

Moderné betónovanie podláh môžete využiť napríklad vo verejných budovách. Najčastejšie sú betónové podlahy prínosom pre obchodné centrá, supermarkety, zdravotné zariadenia, sklady či rôzne predajne, ale aj športoviská či interiérové garáže. O vhodnosti použitia systému betónovania podláh sa poraďte s profesionálnou firmou, ktorá sa venuje realizácii betónových podláh či priemyselných podláh.

Keď betónovanie podláh, tak jedine pod dohľadom skutočných profesionálov

Proces betónovania podláh sa môže javiť ako vskutku jednoduchý. Avšak, opak je pravdou. Pokiaľ s betónovaním podláh nemáte žiadne skúsenosti, do svojpomocnej práce sa rozhodne nepúšťajte. Rovnako, aj betón použitý na betónovanie podláh musí mať špeciálne vlastnosti. Pokiaľ chcete, aby vám betónová podlaha vydržala slúžiť dlhé roky, rozhodne sa obráťte na profesionálnu firmu, ktorá má na betónovanie podláh špeciálne vybavenie a jej zamestnanci presne vedia ako postupovať.

Ešte pred začatím prác sa informujte o odhadovanej dĺžke trvania betónovania podlahy vo vašom objekte. V prípade záujmu požiadajte aj o cenovú ponuku. Spravidla, betónové podlahy nie sú oproti iným podlahám cenovo náročné. Rozchode si však priplaťte za kvalitu, ktorá je v tomto prípade zárukou dlhotrvajúcej kvality a spoľahlivosti.

Spoločnosť BRATEKO s.r.o. vám ponúka priemyselné podlahy rôznych druhov a taktiež kvalitné riešenia na mieru. Disponujeme špeciálnou laserovou technológiou LASER SCREED, ktorá zabezpečí dokonalé uloženie a hútnenie betónovej zmesi. V prípade záujmu o betónovanie podláh či v prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať. Radi vám poradíme.

Jur 89 08266 Hubošovce
tel.: +421914109051

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888