Prečo sa rozhodnúť pre vsypové podlahy?

Prečo sa rozhodnúť pre vsypové podlahy?

Vsypové podlahy sú čoraz obľúbenejšie. Pokiaľ hľadáte odolnú podlahu, ktorá vám vydrží spoľahlivo slúžiť dlhé roky a za výhodnú cenu - vsypové podlahy sú tým správnym riešením pre vás. Vsypové podlahy sú označované aj ako najlacnejší, no veľmi odolných, typ betónových podláh. Súčasťou ich realizácie je povrchová úprava, počas ktorej sa do betónového povrchu v priebehu tuhnutia aplikuje vsyp na báze špeciálnych cementov a tvrdých plnív.

Aké výhody ponúkajú vsypové podlahy?

Vsypové podlahy majú hneď niekoľko jedinečných výhod. Za všetko vďačia unikátnej a inteligentnej inovatívnej forme realizácie. Počas ich realizácie sa do betónového povrchu v priebehu tuhnutia aplikuje vsyp na báze špeciálnych cementov a tvrdých plnív. Ten zabezpečí integrovanú povrchovú obrusuvzdornú nášľapnú vrstvu, pričom je povrch takejto betónovej podlahy konečnou povrchovou úpravou.

Vsypové podlahy sa vyznačujú vysokou nosnosťou a dlhoročnou výdržou. Pre ich použitie sa rozhodujú majitelia rôznych objektov aj z dôvodu ich výhodnej ceny. Oproti iným typom podláh sú lacnejšie. To však nijak neuberá na ich kvalite, pokiaľ si na realizáciu vsypových podláh vyberiete spoľahlivú spoločnosť. Najčastejšie sú vsypové podlahy používané v rôznych výrobných halách, skladoch, veľkoobchodoch, predajných priestoroch, supermarketoch, garážach a parkoviskách, ako aj všade tam, kde je potrebné zabezpečenie trvanlivého a odolného podlahového systém.

Vsypové podlahy navyše nevyžadujú žiadnu špeciálnu starostlivosť. Spravidla, v prípade potreby, ich stačí pozametať alebo z nich priemyselným vysávačom vysať znečistenia. Potrebné nie je ani použitie špeciálnych čističov, avšak v prípade potreby vykonania dezinfekcie, je ich možné dezinfikovať.

Vysoká bezpečnosť s vsypovými podlahami

Vsypové podlahy sú známe svojou vysokou bezpečnosťou počas používania. Sú maximálne odolné a ich povrch nie je klzký. To umožňuje jednoduché pohybovanie po nich rôznym zariadeniam – autám či strojom, ako aj jednoduchý pohyb osobám. Zároveň, sú vsypové podlahy odolné voči olejom, soliam či rozpúšťadlám, čo je veľkou výhodou najmä pre priemyselné prevádzky. Netreba sa obávať vzniku rýchleho požiaru pri rozliatí horľavých kvapalín. Túto výhodu určite ocenia aj majitelia garáží, ktorí sa neraz stretávajú s mastnými fľakmi na podlahách, napríklad od výfukových plynov či olejov z áut.

Veľkou výhodou je aj bezprašnosť vsypových podláh. Aj keď sú vyrobené z betónu, vďaka špeciálnej povrchovej úprave sú bezprašné. Napríklad pri práci v závodoch či vo fabrikách sa tak nemusíte obávať vdychovania prachových častí či rýchleho zašpinenia vami vyrábaných produktov od prachu alebo zašpinenia vašich zariadení a vybavenia prevádzky. Pre viac informácií o vsypových podlahách kontaktujte samotných profesionálov – firmu, ktorá sa venuje výrobe betónových a vsypových podláh.

Spoločnosť BRATEKO s.r.o. vám ponúka priemyselné podlahy rôznych druhov a taktiež kvalitné riešenia na mieru. V prípade záujmu o betónové podlahy či o vysokokvalitné vsypové podlahy nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať. Radi vám pomôžeme nájsť najvhodnejšie riešenie pre vaše potreby.


Jur 89 08266 Hubošovce
tel.: +421914109051

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888