Na čo slúži unikátna technológia LASER SCREED?

Na čo slúži unikátna technológia LASER SCREED?

Jedinečná technológia LASER SCREED zabezpečí dokonalý vzhľad vašej betónovej podlahy. LASER SCREED je zariadením, ktoré pracuje na báze jedinečného laserového navádzania pri zarovnávaní a zavibrovaní betónu na podlahu. Technológia LASER SCREED zabezpečí výsledok zavádzania betónu, ktorý je inými technológiami nedosiahnuteľný. Použiť ju môžete pre betónové podlahy v súkromných aj vo verejných budovách.

V čom je LASER SCREED výnimočný?

Keď bezchybné betónové podlahy, tak jedine s technológiou LASER SCREED. Inovatívna technológia je citlivým zariadením, ktoré zabezpečí dokonalú povrchovú úpravu a utlačenie betónu používaného na podlahu. LASER SCREED zabezpečuje ukladanie a hútnenie betónovej zmesi laserom navádzaným zariadením. LASER SCREED dokáže ukladať betón s podstatne vyššou produktivitou a vyššou rovnosťou než iné, dalo by sa povedať, zastarané metódy kladenia betónových podláh.

Za pomoci technológie LASER SCREED sú dnes realizované najčastejšie základové dosky a podkladové betóny, ale aj rozličné rovné, šikmé či netradičné plochy. Pokiaľ chcete aby vám betónová podlaha vydržala slúžiť dlhodobo a zároveň si udržala svoje akostné povrchové vlastnosti, lesk či hladký povrch – použitie LASER SCREED by malo byť úplnou samozrejmosťou. Odporúčané je zároveň LASER SCREED doplniť o strojné hladenie betónu, ktoré je známe zaistení žiarivého lesku a jemného povrchu betónových podláh.

Pokiaľ práve plánujete realizáciu betónových podláh vo vašej budove – rozhodnite sa pre firmu, ktorá má dostatočné skúsenosti s betónovými podlahami a v najlepšom prípade disponuje zariadením LASER SCREED. Na vlastnej koži sa presvedčíte, že výsledok bude stáť za to.

Čo vás čaká pri použití technológie LASER SCREED?

Betónové podlahy sú všeobecne známe ako veľmi odolné, stále a bezpečné podlahy. Dnes sú na ne postupne čoraz častejšie kladené aj rôzne dizajnové požiadavky. Všetci túžia po betónovej podlahe, ktorá skvele vyzerá a ešte lepšie slúži. Pri použití klasických technológii pri realizácii betónových podláh sú časté rôzne povrchové nezrovnalosti. Najčastejšie sú pozorované rôzne hrbole, bubliny či praskliny alebo hrudky na povrchu. Tie na prvý pohľad nemusia byť problémom, avšak z dlhodobého hľadiska môžu spôsobiť problémy pri používaní betónových podláh.

S použitím technológie LASER SCREED sa však nemáte čoho obávať. LASER SCREED spoľahlivo uhladí betónovú podlahu a zaistí jej povrchové vyčistenie aj hĺbkové zatlačenie. Predĺžia sa teda nie len jej pekné povrchové vlastnosti, ale aj vnútorné vlastnosti dôležité pre udržanie nosnosti podlahy.

Spoločnosť BRATEKO s.r.o. vám ponúka priemyselné podlahy rôznych druhov a taktiež kvalitné riešenia na mieru. Disponujeme špeciálnou laserovou technológiou LASER SCREED, ktorá zabezpečí dokonalé uloženie a hútnenie betónovej zmesi. V prípade záujmu o realizáciu betónovej podlahy na mieru či v prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať.

Jur 89 08266 Hubošovce
tel.: +421914109051

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888