Strojné hladenie betónu – viete na čo slúži?

Strojné hladenie betónu – viete na čo slúži?

Strojné hladenie betónu vám pomôže dostať betónovú podlahu do žiadanej podoby. Betón na podlahu nestačí len vyliať. Potrebné ho je dôkladne vyhladiť. Vyhľadením a utlačením betónu sa zlepšujú jeho povrchové vlastnosti aj pevnosť. Betónové podlahy vám tak vydržia slúžiť podstatne dlhšie. Strojné hladenie betónu slúži na konečnú povrchovú úpravu betónových povrchov predovšetkým pri občianskych a priemyselných objektoch.

Kde všade sa využíva strojné hladenie betónu?

Strojné hladenie betónu slúži na konečnú povrchovú úpravu betónových povrchov. Využívané je predovšetkým pri občianskych a priemyselných objektoch, ktorých podlahy musia spoľahlivo súžiť a zároveň dobre vyzerať. Vďaka strojnému hladeniu betónu sa zlepšujú povrchové vlastnosti betónu, zvyšuje sa jeho pevnosť a stabilita. Strojné hladenie betónu je preto nazývané aj ako finálna úprava betónu, ktorá by mala byť pri betónových podlahách úplnou samozrejmosťou.

Strojným hladením je možné povrchovo upraviť betón. Betónovej podlahe dodá lesk a žiarivý povrch. Samozrejme, potrebné je profesionálne hladenie betónu. Profesionálna firma vám pomôže dosiahnuť výsledok hladenia betónu, ktorý vám bude maximálne vyhovovať a splní vaše očakávania. Pri strojnom hladení betónu je nevyhnutné použitie kvalitných strojov a zariadení, ktoré betónový povrch nepoškodia a zároveň ho spoľahlivo uhladia. Dôležite je zároveň postupovať podľa presne predpísaných postupov tak, aby bol výsledok hladenia dlhodobý.

Ako si vybrať firmu zabezpečujúcu strojné hladenie betónu?

Pri výbere firmy zabezpečujúcej strojné hladenie betónu je potrebné dbať na každý detail. Nie len cena, ale najmä výsledok práce bude pre vás dôležitý. Rozhodnite sa preto pre firmu, ktorej môžete dôverovať. Ešte pred začatím prác a dohodnutím termínu práce si prečítajte viaceré recenzie a hodnotenia predošlých zákazníkov. Nezabúdajte, že recenzie píšu predovšetkým veľmi spokojní a veľmi nespokojní zákazníci. Vami vybraná spoločnosť zabezpečujúca strojné hladenie betónu by preto mala mať predovšetkým pozitívne hodnotenia, ktoré hovoria o dobre odvedenej práci.

Pozrite si tiež galériu vykonaných prác. Tú môžete nájsť na webstránke spoločnosti alebo si ju vyžiadať prostredníctvom e-mailu. Spravidla platí, že je lepšie sa rozhodnúť pre spoločnosť s dostatočnými skúsenosťami. Aj keď mladé spoločnosti neraz ponúkajú podstatne nižšiu cenu, tá môže ísť na úkor kvality. Čomu sa pravdepodobne chcete vyhnúť.

Nezabúdajte, že investícia do betónových podláh a strojné hladenie betónu je dlhodobou investíciou. Pokiaľ bude vykonaná kvalitne za použitia kvalitného betónu a hladiaceho zariadenia, vydrží vám slúžiť dlhodobo bez poškodení. Pri nekvalitne odvedenej práci riskujete časté opravy, poškodenia či popukanie povrchovej štruktúry betónu.

Spoločnosť BRATEKO s.r.o. vám ponúka priemyselné podlahy rôznych druhov a taktiež kvalitné riešenia na mieru. Disponujeme špeciálnou laserovou technológiou LASER SCREED, ktorá zabezpečí dokonalé uloženie a hútnenie betónovej zmesi. Neváhajte nás kontaktovať v prípade záujmu o betónovú podlahu či strojné hladenie betónu. Radi vám pomôžeme.


Jur 89 08266 Hubošovce
tel.: +421914109051

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888