Na čo slúžia strešné priemyselné svetlíky?

Na čo slúžia strešné priemyselné svetlíky?

Strešné priemyselné svetlíky zabezpečia dostatočné osvetlenie vo fabrikách, výrobných halách či iných priemyselných prevádzkach, v ktorých nie je inak možné zabezpečiť denné osvetlenie. Strešné priemyselné svetlíky majú zároveň jedinečné tepelno-izolačné vlastnosti a chránia i pred prenikaním UV žiarenia do priestorov. Pokiaľ hľadáte vhodný druh osvetlenie do vašich prevádzok - strešné priemyselné svetlíky sú tým správnym riešením.

Aký benefity prinášajú strešné priemyselné svetlíky?

Strešné priemyselné svetlíky prinášajú celý rad jedinečných benefitov a výhod. Aj keď sa môže prvotná investícia do strešných priemyselných svetlíkov zdať o niečo vyššia než klasická inštalácia bežného osvetlenia – takáto investícia sa vám veľmi rýchlo vráti a navyše so sebou prináša i celý rad ďalších výhod.

Strešné priemyselné svetlíky zabezpečia prienik prirodzeného denného svetla do interiérov – výrobných hál, fabrík, pracovných dielní či iných priemyselných budov, ktoré len čiastočne disponujú alebo vôbec nedisponujú oknami či inými presilenými miestami cez, ktoré by mohlo slnečné žiarenie prenikať do interiéru. Všestranné strešné priemyselné svetlíky sú inštalované na strechy priemyselných budov a do interiéru vpúšťajú svetlo z exteriéru.

Strešné priemyselné svetlíky zároveň disponujú UV filtrom, ktorý bráni prenikaniu nebezpečného UV žiarenia do interiéru. Majú tiež jedinečné tepelno-izolačné vlastnosti, ktoré bránia prepúšťaniu nadmerného chladu počas zimy a prenikaniu nadmerného tepla počas letných mesiacov. Vďaka nim budú osoby pohybujúce sa v interiéri chránené pred chladom v zime a v tele pred extrémnymi horúčavami, ktoré sú typické napríklad pre budovy vyrobené s plechu či materiálov, ktoré sa ľahko rozhorúčia.

Znížte náklady vašej prevádzky na energie so strešnými priemyselnými svetlíkmi

Vďaka strešným priemyselným svetlíkom sa znížia vaše náklady na energie za osvetlenie. Tie sa pri väčších prevádzkach neraz šplhajú až na niekoľko tisíc eur mesačne. Nakoľko strešné priemyselné svetlíky zabezpečujú priame osvetlenie z exteriéru, náklady na osvetlenie po ich inštaláciu klesnú veľmi rýchlo. Strešné priemyselné svetlíky umožnia prenikanie svetla od skorých ranných hodín až do zotmia. V prípade denných prevádzok, ktoré nepracujú počas noci je tam mnoho krát možné celkom odstaviť používanie umelého osvetlenia prevádzky.

Navyše, denné prirodzené svetlo má v porovnaní s umelým svetlom nespočetné množstvo benefitov na ľudský organizmus. Omnoho menej poškodzuje šošovky očí, ktoré naopak umelé svetlo unavuje a vysušuje - čo neraz vedie k bolestiam hlavy či zvýšenej únave. Denné svetlo, ktoré do interiéru preniká cez strešné priemyselné svetlíky je pre osoby pracujúce vo fabrikách či výrobných halách zdrojom energie, dodáva im vitalitu a zvyšuje chuť do práce. Pre inštaláciu strešných priemyselných svetlíkov sa obráťte na profesionálov, ktorí garantujú ich kvalitu a akostné vlastnosti.

Naša firma POLAS Polykarbonátové systémy, s.r.o. vám ponúka strešné priemyselné svetlíky najvyššej kvality, ktoré si môžete vybrať vo viacerých prevedeniach podľa potrieb a typu vašej prevádzky. Neváhajte nás kontaktovať.

Športová 14 /4 97226 Nitrianske Rudno
tel.: +421907195624

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888