Prečo je prenájom lešenia výhodný?

Prečo je prenájom lešenia výhodný?

Prenájom lešenia pre zabezpečenie vašich stavebných prác sa vám môže veľmi vyplatiť. Pokiaľ plánujete realizáciu menších stavebných prác alebo viete, že lešenia budete potrebovať len dočasne, prenájom lešenia je tou najlepšou možnosťou pre vás. Čo však ak plánujete lešenie využívať dlhodobo? Prenájom lešenia môžete využiť aj v takom prípade. Pozor si však treba dať na prenájom lešenia len od spoľahlivej spoločnosti.

Prenájom lešenia, ktorý bude pre vás výhodný

Viete, že lešenie budete dozaista potrebovať no neviete ako zaistiť aby bol prenájom lešenia pre vás výhodný? Pri hľadaní spoločnosti poskytujúcej prenájom lešenia je vhodné vybrať si takú, ktorá ponúka prenájom lešenia na rôzne časové obdobie a postará sa i o montáž lešenia pred začatím prác a zabezpečí demontáž lešenia po ukončení stavebných prác. Najmä ak s montážou a demontážou lešenia nemáte žiadne skúsenosti, práca skúsených odborníkov zaistí bezpečné upevnenie lešenia i jeho následné bezpečné používanie.

O prenájom lešenia môžete požiadať na rozlične dlhé obdobie. Kúpa nového je spravidla finančné náročná, a pokiaľ viete, že lešenie nebudete pravidelne využívať, bola by pre vás maximálne nevýhodná. Naopak, prenájom lešenia sa vám oplatí ako pri realizácii menších stavebných prác, tak i pri realizácii dočasných stavebných prác a vo vybraných prípadoch je maximálne výhodný i dlhodobý prenájom lešenia.

Tajomstvo výberu spoločnosti poskytujúcej prenájom lešenia je i vo výbere od menších poskytovateľov. Nemusíte hneď osloviť veľké spoločnosti, ktoré ponúkajú prenájom v podstatne vyšších cenách. Obráťte sa na menšiu spoločnosť, ktorá zabezpečuje prenájom lešenia za výhodné ceny.

Ako si vybrať firmu poskytujúcu prenájom lešenia spolu s montážou i demontážou?

Najlepším riešením, najmä pokiaľ neviete ako lešenie správne namontovať a po použití vykonať demontáž, je osloviť spoločnosť, ktorá sa o všetko postará za vás. Spoločnosť prenajímajúca lešenie ho privezie priamo na miesto určenia, kde zabezpečí jeho profesionálnu montáž, skontroluje všetky upevnenia a otestuje jeho bezpečnosť ešte pred tým, ako lešenie začnete plnohodnotne využívať. Po ukončení stavebných prác či iných prác s použitím zapožičaného lešenia sa zas skúsení profesionáli zo spoločnosti postarajú o demontáž lešenia, ktorú rovnako treba odviesť bezpečne a pedantne tak, aby nedošlo k poškodeniu objektu, ku ktorému bolo lešenie pripevnené.

Spoločnosť zabezpečujúcu prenájom lešenia kontaktujte dopredu a dohodnite si presný termín montáže lešenia na vami určenom mieste. Nezabudnite sa uistiť, že lešenie bude pre váš objekt vhodné čo sa týka šírky i výšky lešenia a overte si i jeho nosnosť a stabilitu tak, aby ste ho mohli bezpečne a pohodlne využívať.

Naša firma Peter Lím - Búracie práce Pipo vám ponúka prenájom, ako aj profesionálnu montáž a demontáž fasádneho lešenia. Medzi naše činnosti patria i ručné búranie a ručné demolačné práce v neprístupných terénoch a strojové búranie, ako aj všestranné stavebné práce. V prípade záujmu o prenájom lešenia či iné nami ponúkané služby nás neváhajte kontaktovať.

Hlavná 102 /36 90065 Záhorská Ves
tel.: +421910620160

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888