Odborná stavebná firma aj pre fyzické osoby

Odborná stavebná firma aj pre fyzické osoby

Už dávno neplatí, že stavebná firma sa volá iba na veľké stavebné či investičné projekty. Dnes je možné osloviť stavebnú firmu s akýmkoľvek veľkým či malým stavebným projektom. Získate väčšiu odbornosť a zodpovednosť, ako pri živnostníkovi, ktorý sa špecializuje iba na určitú časť. Okrem toho získate aj kvalitné poradenstvo a odporúčanie pri stavebných činnostiach. Dnes už tak aj bežná fyzická osoba môže osloviť stavebnú firmu.

Stavebná firma dostupná pre každého

Časy, kedy sme si na jednotlivé stavebné práce museli zháňať konkrétnych živnostníkov sú už dávno preč. Aj tí, ktorí ponúkali iba špecifické druhy prác už dnes pochopili, že zlúčením sa dokážu poskytnúť zákazníkom vyššiu hodnotu. Nezáleží či ste fyzická osoba, ktorá túži po svojom vlastnom domčeku alebo veľký investor, ktorý chce postaviť množstvo bytov. Každý z vás osloví stavebnú firmu, ktorá ponúka komplexné služby. Niektoré stavebné firmy sa špecializujú výlučne na dodávku konkrétnej služby, iné naopak zastrešujú komplexné stavebné služby. Predsa len stavebná firma vám dá väčšiu záruku na všetky svoje služby ako živnostník, ktorý zabezpečuje iba konkrétnu činnosť. Na stavebnom trhu je dnes dostatok stavebných firiem a už si stačí iba vybrať tú vhodnú pre váš stavebný projekt.

Kedy osloviť stavebnú firmu?

Máte svoj stavebný projekt, plánujete rekonštrukciu fasády či konkrétnej budovy alebo len jednoducho potrebujete zrekonštruovať interiérovú časť? Akákoľvek z uvedených činností je dôvodom na oslovenie stavebnej firmy. Pri stavebnej firme máte istotu, že vám nielen zabezpečí požadovanú službu, ale vám poskytne aj potrebné poradenstvo a odporúčanie. Vždy si preverte referencie danej spoločnosti a jej jednotlivé realizácie. Ak stavebná firma ponúka špecifickú službu, ako napríklad prenájom lešení či inú službu môžete si preveriť ich dodanie, montáž aj demontáž.

Záruka u stavebnej firmy je vždy vyššia, ako pri živnostníkovi. Firma totiž zastrešuje kompletné služby a aj z vášho projektu chcú vyťažiť vašu najvyššiu spokojnosť. Preto, pri akomkoľvek stavebnom projekte veľkom či malom je vhodnejšie osloviť stavebnú firmu. Aj v tomto segmente asi najviac platia odporúčajúce referencie, vďaka ktorým máte istotu, že vašim známym uvedená stavebná firma realizovala konkrétne služby.

Jednou zo stavebných firiem, ktorá sa špecializuje na konkrétne služby je firma Porky s.r.o. z Košíc. Tá sa špecializuje na prenájom a montáž lešenia ako aj prenájmom všetkých typov lešení rúrkových, aj systémových, normalizovaných či atypických typov.

Osloboditeľov 68 04017 Košice-Barca
tel.: +421905521906

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888