Viete prečo sa oplatí použiť striekanie namiesto klasického maľovania?

Viete prečo sa oplatí použiť striekanie namiesto klasického maľovania?

Viete čo je to striekanie farieb? Pokiaľ nie táto unikátna technológia vás určite milo prekvapí pokiaľ práve plánujete natieranie či maľovanie väčších priestorov. Pokiaľ však maľovanie práve neplánujete, o tejto technológii sa oplatí prečítať si viac, pretože nikdy neviete ako sa vám do budúcna môže hodiť. Vďaka striekaniu je možné vymaľovať výrobné haly, sklady, kancelárie, bytové, obchodné či iné priestory rýchlo a za skvelé ceny.

Čo je to striekanie farieb?

Striekanie farieb je pomerne novou technológiou na Slovensku. Aj keď v zahraničí je technológia striekania farieb používaná už pomerne dlho a využíva sa i v menších priestoroch, na Slovensku sa viacerí držia starších zaužívaných techník maľovania. Striekanie farieb je pritom výrazne rýchlejšou a efektívnejšou formou maľovanie než klasické maľovanie za pomoci štetcov či maliarskych valčekov. Samozrejme, i klasické maľovanie má svoje výhody a pre menšie priestory či interiéry domov, v ktorých je dôležité dbať na drobné detaily sa skvele hodí. Striekanie farieb je vhodné najmä pre väčšie objekty, ako napríklad výrobné haly, sklady, kancelárie, bytové, obchodné či iné priestory, kde by klasické maliarske práce mohli trvať i niekoľko dní.

Vďaka striekaniu farieb si môžete byť istí jednotným farebným odtieňom, peknému splynutiu farby a možné je samozrejme použiť i viaceré odtiene či farby v závislosti od vašej predstavy o konečnom výsledku striekania. Striekanie farieb zároveň šetrí množstvo použitej farby, nakoľko odpadovej farby ostáva len minimum a príznačne nie sú ani jej straty, ako napríklad pri maľovaní valčekmi na samotných valčekoch, štetcoch či v maliarskych vedrách. Technológia striekania je čistou a precíznou metódou maľovania.

Potrebujete vymaľovať veľké interiéry? So striekaním farieb ušetríte čas i peniaze!

Potrebujete vymaľovať interiér, ktorého rozmery sú naozaj veľké? V takom prípade je striekanie farieb technológiu, ktorú by ste mali zvoliť bez akéhokoľvek váhania. Len si predstavte koľko maliarov-natieračov by bolo potrebné privolať na klasické maľovanie a koľko dní by asi tak mohlo maľovanie trvať. Pri striekaní farieb rozhodne ušetríte na platbách pre maliarov, a tiež, čo je v mnohých prípadoch ešte dôležitejšie, ušetríte množstvo času, ktorý môžete použiť na ostatné dôležité práce.

Samozrejme i financie na použijú farbu sa znížia. Množstvo farby potrebnej pri striekaní je výrazne nižšie než pri použití tradičných maliarskych postupov. Pokiaľ si nie ste istí vhodným spôsobom maľovania, najlepším riešením je obrátiť sa na spoľahlivú maliarsku firmu, ktorá ponúka i striekanie farieb a zároveň vám dokáže odpovedať na otázky spojené s maľovaním či skombinovať viaceré technológie maľovania podľa vašich potrieb.

Spoločnosť MMcolours so sídlom v Sliači zabezpečuje profesionálne maliarske práce a striekanie interiérov aj exteriérov. Spoľahlivo, rýchlo a za výhodné ceny vymaľujeme váš byt, rodinný dom či fasádu kdekoľvek na strednom i západnom Slovensku. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Radi vám pomôžeme.


Bárdošova 3 83101 Bratislava III
tel.: +421905893640

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888