Moderné a spoľahlivé plastové okná

Moderné a spoľahlivé plastové okná

Kvalitné plastové okná už dnes vyrába množstvo výrobcov. Zahraničných, ale aj tých slovenských. Ako si vybrať vhodný typ plastových okien do svojej prevádzky či priestorov svojej domácnosti? Sú slovenské plastové okná porovnateľné s kvalitou zahraničných značiek? Čo, keď chceme bývať v nízko-energetickom dome? Sú plastové žalúzie dostatočné kvalitné, aby splnili tieto štandardy?

3 dôvody prečo si vybrať plastové okná od slovenského výrobcu

Plastové okná poznáme hádam všetci. Nie je potrebné ich špeciálne predstavovať, nakoľko každá značka má svoje vlastné špecifiká a typy. Čo je však veľmi podstatné pre nás, ako záujemcov o plastové okná je to, čo požadujeme. Niekto z nás býva v starej bytovke, iný naopak v novostavbe a niekto v rodinnom dome. Už dávno neplatí, že plastové okná sú len lacnou náhradou. Spôsoby výroby sa neustále inovujú a modernizujú, čo má za následok narastajúcu kvalitu. Nehovoríme iba o zahraničných značkách. Na Slovensku máme dostatok výrobcov plastových okien, ktorí nám ponúkajú vysokú kvalitu. Veľkou výhodou je fakt, že pri výbere plastových okien od slovenského výrobcu podporujeme slovenskú ekonomiku a zamestnanosť na Slovensku.

Sú plastové okná vhodné aj pre nízko-energetické a pasívne domy?

Inovácie prichádzajú do každej výroby, a preto aj dnešné plasty, ktoré sa používajú pri výrobe plastových okien môžeme považovať za vysoko kvalitné. Nielen hliníkové okná, ale aj jednotlivé profily sa dajú vyrobiť a prispôsobiť požiadavkám zákazníkov a bez problémov ich vieme použiť, aj v prípade nízko-energetických a pasívnych domov. Veľkou výhodou je, že plastové okná môžu mať rôzne typy tesnení a bezpečnosti podľa typu použitia. Napríklad na dom, kde bývame si pravdepodobne zvolíme tie najkvalitnejšie a v prípade nejakej malej prevádzky, ktorá slúži, len ako sklad či malá kancelária postačia aj tenšie profily. Všetko však záleží od konkrétnych požiadaviek, ktoré máme mi ako potencionálni zákazníci. Keď aj nemáme predstavu, ktoré plastové okná si vybrať, vždy je možnosť poradiť sa s odborníkmi.

Zabudnite na nemeckú kvalitu. Na Slovensku máme dostatok kvalitných produktov, ktoré si zaslúžia svoje miesto v našich domácnostiach. Požiadaviek a špecifikácii či už zo strany výrobcov alebo zo stany zákazníkov je vždy veľa. Treba si však vyberať podľa odbornosti a skúseností. Kombináciu vysokej kvality a prijateľnej ceny ponúka aj spoločnosť LEX-AL, ktorá sa postará nielen o plastové okná, dvere, ale aj o prístrešky, plotové systémy, prestrešenia či brány.

Lučenecká cesta 921 /5 96001 Zvolen
tel.: +421948940125

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888