Bezrámové zasklenie balkónov nie je moderný trend

Bezrámové zasklenie balkónov nie je moderný trend

Keď sa povie moderný trend neznamená to, že to má každý. Aj bezrámové zasklenie balkónov má stále viac ľudí a nie je to, preto, že je to moderné, ale, preto, že ľudia rozumejú výhodám, ktoré im zasklenie balkónov ponúka. Oplatí sa takýto typ investície každému alebo je to len dočasný rozmar, ktorý sa časom ukáže ako nepotrebný? Nemyslíme si to a v nasledujúcom článku aj vysvetlíme prečo.

S bezrámovým zasklením balkónov si doprajete celoročný relax

Zasklené balkóny nie sú žiadnou novinkou. Nájdeme ich na mnohých bytových či panelových domoch po celom Slovensku, ale aj vo svete. Nie sú to však len moderné prvky domácnosti, ale skutočne funkčné riešenia. Moderné bezrámové zasklenie balkónov prináša svojim majiteľom množstvo výhod počas celého roka. Vďaka bezrámovému posuvnému systému, ktoré zabezpečujú posuvné kolieska osadené v horizontálnom profile so štetinkovým tesnením máte zaručené jednoduché ovládanie. Štetinky sa postarajú o dokonalé tesnenie v spolupráci s vertikálnym PVC profilom s UV stabilizáciou. Žiaden vietor ani iné neduhy počasia vás už nebudú obmedzovať a vy si tak budete môcť vychutnávať svoju takzvanú zimnú záhradu v paneláku. Spotrebu energie na vykurovanie si vďaka zaskleniu balkóna dokážete znížiť až o neuveriteľných 35%.

Prečo je bezrámové zasklenie balkónov také výhodné?

Ti, ktorí nikdy nemali možnosť tráviť čas v zimnej záhrade prípadne na zasklenom balkóne, asi len ťažko budú vymenovávať výhody, ktoré zasklenie balkónov prináša svojim užívateľom. Pokoj a celoročný relax vo svojom priestore mimo vonkajšieho hluku je hádam tým najobľúbenejším. Medzi ďalšie výhody nepochybne patrí úspora tepla hlavne v zimnom období. Zasklením balkóna okrem iného získate aj optické zväčšenie priestoru. Jednoduché ovládanie a samotná údržba sú vhodné aj pre tých, ktorí neradi upratujú. Moderné bezrámové zasklenie balkónov je v podstate jednorazová investícia, ktorá prináša dlhú životnosť. Je to aj vďaka kvalitným materiálom použitým pri výrobe profilov a tesniacich prvkov. Okrem toho si môžete zasklené balkóny aj kedykoľvek otvoriť, a to až do 3/4 presklenej plochy.

Dostupnosť rôznych typov profilov pre zasklenie balkónov je dnes naozaj dostačujúca a vždy je potrebné zvážiť všetky faktory. Kvalita profilov, hrúbka skiel ako aj tesniace materiály. Samotným faktorom je aj montáž, ktorú zverte skúseným odborníkom z Oknoprojekt, ktorí sa zaoberajú výrobou, predajom a montážou balkónových systémov. Kompletný servis aj s potrebným poradenstvom pre vás.

SNP 1427 /7 01707 Považská Bystrica
tel.: +421905129651

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888