Plastové okná prinášajú množstvo prevedení

Plastové okná prinášajú množstvo prevedení

No kto by to bol povedal, že plastové okná budú raz ponúkať toľko možností. Aj plast dokáže byť kvalitný, ak sa vyrába kvalitnými technologickými metódami. V tomto článku vám bližšie predstavíme samotné plastové okná a ich použitie. Či sú vhodné iba do bytov alebo ich pokojne môžete použiť aj do veľkých rodinných domov, alebo stále viac sa rozširujúcich energetických typov bývania.

Prečo si vybrať plastové okná?

Vedeli ste, že plastové okná inak aj často používané pod názvom plastové profily patria medzi najžiadanejšie na trhu? Nielen pomer ceny, ale aj pomer dizajnu a životnosti zohráva dôležitú rolu, pre ktorú si ich ľudia zamilovali. Môžete ich dokonca spoznať aj podľa zošikmených plôch a oblých hrán vo vnútri a vonku. Vyznačujú sa 5-6 komorovým systémom, ktorý zvyšuje nároky na tepelnú izoláciu. Okrem toho sa vyznačujú širokou škálou napájacích profilov. Môžete si byť istí, že plastové okná aluplast vás ohromia svojou kvalitou a dlhou životnosťou. Vyrábajú sa s viacerými obvodovými tesniacimi plochami, ktoré zaručujú vysokú tesnosť. Pre panelové a bytové domy sú práve plastové okná najžiadanejšie a cenovo najdostupnejšie.

Sú plastové okná vhodné aj do domu?

Ak sa chystáte zariaďovať váš nový dom alebo máte v pláne rekonštrukciu, otázke okien sa nevyhnete. Samozrejme môžete si zvoliť plastové okná Salamander, ktoré sú vyššej kvality alebo ísť priamo do hliníkových okien. Plastové okná sú však vhodné pre nízko energetické domy. Keďže plastové okná majú skvelé izolačné a statické vlastnosti môžete si byť istí, že vám budú dlho a dobre slúžiť. Moderná výroba plastových okien prináša neustále nové a nové riešenie nielen v oblasti dizajnu, ale aj v oblasti technických prvkov. Špeciálne konštrukcie a mnohopočetné tesnenia zabezpečujú nadštandardnú tepelnú izoláciu ako aj ochranu proti vypáčeniu. Kvalitné konštrukčné prevedenia vás ochránia aj pred zatekaním vody. Rovnako si plastové okná môžete vybrať aj vo farbe, aká sa páči vám.

Jediným problémom môže byť akurát to, že plastových okien je dnes mnoho druhov od rôznych výrobcov. Vyznať sa v tom, ktoré sú tie najideálnejšie môže byť náročné. Preto je lepšie si nechať poradiť od odborníkov, medzi ktorých zaručene patrí aj firma RP Plast, ktorá realizuje komplexnú dodávku plastových okien, dverí, parapiet, žalúzií a sieťok proti hmyzu.

Lotyšská 5183 /40 82106 Bratislava
tel.: +421903404480

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888