Prečo musí byť umývanie fasád zverené do rúk odborníkom?

Prečo musí byť umývanie fasád zverené do rúk odborníkom?

Pri zateplení fasád sa v póroch udržuje voda, čo vytvára výborné podmienky pre riasy, machy a kolónie mikroorganizmov, ktoré znečisťujú fasády a časom ich dokážu úplne znehodnotiť. Okrem estetického hľadiska znečistenej fasády dochádza až k úplnému poškodeniu, kedy je treba fasádu opraviť alebo nanovo zatepliť. Riešením je pravidelné umývanie fasád odborníkmi vyškolenými na práce vo výškach, ktoré zachráni nie len fasádu, ale aj vaše financie.

Umývanie fasád a služby s ním súvisiace

Umývanie fasád je proces, vďaka ktorému vaša fasáda môže vyzerať opäť ako nová. Umývaním fasád sa odstránia aj nečistoty na povrchu, ale vyčistí sa predovšetkým fasáda do hĺbky. Ak vás trápia plesne, huby, riasy či machy na fasáde, toto je spoľahlivé riešenie, ako sa ich úplne zbaviť. Spoločnosti, ktoré sa venujú umývaniu fasád, vykonávajú práce vo výškach. Zamestnávajú vyškolený tím s preukazom na práce vo výškach s použitím horolezeckej a speleologickej techniky a tiež na práce s priemyselnými teleskopickými plošinami. Hlavným dôvodom, prečo sa majitelia nehnuteľností rozhodnú pre umývanie fasád, býva väčšinou estetika. Umývanie fasád však nie je dôležité len z estetického, ale hlavne zo zdravotného a finančného hľadiska.

Umývanie fasád profesionálmi a jeho výhody

Prečo je umývanie fasád profesionálmi výhodné? Ak zveríte umývanie fasád do rúk odborníkom, hlavnou výhodou je, že sa na ich prácu môžete skutočne spoľahnúť. Odborná firma dokáže spoľahlivo posúdiť, aký čistiaci prostriedok, tlak vody či iné vybavenie je vhodné pre vašu fasádu. Umývanie fasád profesionálmi je oveľa efektívnejšie a časovo menej náročné, výsledkom býva do hĺbky vyčistená fasáda už za pár hodín. Profesionálne umývanie fasád nemusí byť vôbec finančne nákladné. Naozaj kvalitné firmy vám ponúknu bezplatnú ukážku svojej práce. Nasledovať by mala predbežná cenová ponuka a približný odhad času umývania fasád. Vopred teda budete mať predstavu o výsledku, cene a efektivite práce.

Spoločnosť PRAGIN s.r.o. vykonáva práce vo výškach od roku 2002. Náš tím je vyškolený v zmysle zákona č. 124/2006 Z.z., NV č 392/2006 Z.z. a vyhlášky MPSVaR SR 147/2013 Z.z. s preukazom na práce vo výškach s použitím horolezeckej a speleologickej techniky a na práce s priemyselnými teleskopickými plošinami. Zabezpečujeme malé skupiny pre objednávky od súkromnej osoby, ale aj viacčlenné tímy pre priemyselné zákazky. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a my Vám pomôžeme.

Uherecká 18 95803 Malé Uherce
tel.: +421948405802

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888