Kedy sa rozhodnúť pre čistenie kanalizácie?

Kedy sa rozhodnúť pre čistenie kanalizácie?

Keď dôjde k zníženiu prietočnosti kanalizácie, vtedy je potrebné osloviť firmu, ktorá zabezpečí čistenie kanalizácie. Vysokotlakové čistenie kanalizácie sa považuje za najdôkladnejší spôsob čistenia, ale nedá sa využiť všade. Tam, kde nie je možné použiť vysokotlakové čistenie je vhodný spôsob čistenia na základe rotačnej špirály s meniteľnými nadstavcami s možnosťou nadpájania do rôznej dĺžky, ktorá je v danej situácii potrebná.

Čistenie kanalizácie a jeho význam v praxi

Keď sa odpadová voda hromadí, odteká pomaly alebo vôbec, vtedy je najvyšší čas na čistenie kanalizácie. Kto sa ocitol v takejto situácii, ten vie, že tu už nepomôžu žiadne rady. Jediná pomoc je odborné a kvalifikované čistenie kanalizácie vhodnou firmou. Zamestnanci, ktorí sú profesionálne zaškolení, vedia zhodnotiť stav zanesenia potrubia a určia ten najlepší spôsob, ako poruchu odstrániť. Princíp vysokotlakového čistenia spočíva v strhávaní mastnôt a usadením potrubia. V prípade, že by hrozilo vytopenie priestoru, použijú sa na čistenie kanalizácie stroje s rotačnou špirálou. Ak sa chcete vyhnúť upchatiu kanalizácie odporúčame vám nevhadzovať do kanalizácie veci, ktoré tam nepatria.

Čistenie kanalizácie a jeho výhody

Čistenie kanalizácie a odtokov pomocou krtkovania využívame pri čistení odpadových potrubí menších profilov v domácnostiach a firmách. Veľkou výhodou pri krtkovaní je, že nehrozí riziko vyplavenia splaškov kanalizácie v interiéri. Čistenie odpadov sa realizuje pomocou prenosného zariadenia, ktoré vám neurobí v byte žiadny neporiadok. Čistenie kanalizácie tým, čo je práve doma, možno čiastočne a na krátky čas pomôže, ale iba profesionálne čistenie kanalizácie vám zabezpečí odborné a kvalitné odstránenie poruchy. V súčasnosti sú v obľube nové umývadlá, vane, sprchové kúty či kuchynské drezy, ktoré dizajnovo pôsobia pekne, ale pri upchatej kanalizácii v takomto potrubí pomôže jedine čistenie kanalizácie pomocou ohybnej pružiny s možnosťou výmeny nadstavcov a hrotov.

Firma Alena Bedečová - AB KRTKOVANIE sú skvelí odborníci s dlhoročnými skúsenosťami zameraní na profesionálne krtkovanie, čistenie kanalizácií, odpadov a potrubí. Našou prioritou je maximálna spokojnosť zákazníkov z kvalitne odvedenej práce s profesionálnym prístupom, čistotou, ochotou a flexibilitou. Ponúkame tie najnižšie ceny za nonstop krtkovanie a čistenie kanalizácie. Sme tu pre vás, aby sme vám rýchlo a spoľahlivo pomohli, preto nás v prípade záujmu neváhajte kontaktovať.


J. Csermáka 3904 /1 90301 Senec
tel.: +421940367897

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888