Prečo si vybrať práve striekanie izolácie?

Prečo si vybrať práve striekanie izolácie?

Naša firma vám ponúka tie najlepšie služby a ceny za použitia tých najkvalitnejších materiálov. Ponúkame aplikáciu zateplenia striekanou penou. Striekanie izolácie, ktoré sa používa v exteriéry aj v interiéry, ako priamy nástrek striekanej peny na steny, stropy, podlahy, podkrovia, ploché strechy, priemyselné budovy, základy a nádrže s použitím špeciálnych vysokotlakových zariadení.

Zateplenie PUR penou a jeho výhody

Pokiaľ chcete svoj dom zatepliť ekologicky, rýchlo a hlavne kvalitne tak zateplenie PUR penou je správnou cestou. Striekanie izolácie pomocou PUR peny sa dá využiť na akýkoľvek podklad a vypĺňa všetky medzery. Medzi hlavné výhody patrí malá hmotnostná záťaž, spevnenie konštrukcie. Dobrá priľnavosť podkladu (pri aplikácii nie je potrebné používať žiadne lepidlá), menšia priestorová náročnosť izolácie a hydroizolácie v jednom procese, rýchla aplikácia a dostupnosť. Striekanie izolácie má výborné teploizolačné vlastnosti bez akýchkoľvek tepelných mostov. Zateplenie PUR penou je zdravotne nezávadné a taktiež je pena samozhášavá.

Prečo si vybrať práve zateplenie PUR penou?

Dôvodov je viacero. Životnosť, nehorľavosť, odolnosť voči hlodavcom, odhlučnenie. Taktiež eliminuje vznik plesní a baktérií, stálosť izolácie, podstatná je samozrejme úspora energie a rýchla návratnosť investícií. Zateplenie PUR penou ponúka najvyšší tepelný odpor R spomedzi všetkých izolácií dostupných na komerčnom trhu. Túto hodnotu dosiahne vďaka svojmu zloženiu a schopnosti vyplniť všetky tepelné mosty. Keď si porovnáte vlastnosti jednotlivých materiálov ako polystyrén, minerálna vlna (sklená vata) jedine s PUR penou dosiahnete tento efekt. PUR pena je totiž 100% eko-produkt, ktorý neobsahuje žiadne toxické látky a ani iné zdraviu škodlivé látky. S výrobkami z PUR peny sa stretávame denne, keďže sa používajú napr. na výrobu matracov, izoláciu chladiacich a mraziacich boxov, textilných vlákien (športové odevy) atď. Na každú otázku, prečo zvoliť zateplenie PUR penou, máme jasnú odpoveď, hlavne na tie najčastejšie otázky

Informácií o firmách, ktoré poskytujú striekanie izolácie, nie je až tak veľa. Pokiaľ potrebujete nejaké získať, spoločnosť HOLTRANS logistik s.r.o. ponúka široké spektrum informácií súvisiacich so zateplovaním spolu s profesionálnym poradenstvom. V prípade záujmu nás kontaktujte a my Vám obratom zašleme nezáväznú cenovú ponuku.

Bratislavská /10 92601 Sereď
tel.: +421905355902

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888