Prečo práve plávajúce podlahy?

Prečo práve plávajúce podlahy?

Vždy moderné plávajúce podlahy sú skvelým estetickým i funkčným riešení v oblasti podláh, ktoré sa hodia takmer do každého priestoru. Plávajúce podlahy dnes nájdete v rozličných prevedeniach či rôznych drevených imitáciách. Drevený vzhľad plávajúcej podlahy dodá priestoru prírodný vzhľad či svieži nádych a vaše bývanie premení na nepoznanie. Plávajúce podlahy sú zároveň veľmi jednoduché na údržbu a ich používanie priam nemá chyby.

Ako si vybrať plávajúce podlahy pre vaše bývanie?

Plávajúce podlahy sú stále moderné a vyhľadávané už dlhšiu dobu, odkedy ich malo možnosť vyskúšať tisícky ľudí, pozorovať ich výhody a nevýhody, čím sa zefektívnila a skvalitnila ich výroba a dnes na trhu nájdete skutočne vysokokvalitné plávajúce podlahy. Samozrejme, nie všetky plávajúce podlahy spĺňajú dôležité parametre kvality, s výberom sa preto vždy poraďte s odborníkom prípadne stavebnou firmou, ktorá zabezpečuje montáž plávajúcich podláh a dobre vie, ktoré podlahy sú kvalitné a budú sa najlepšie hodiť do vášho domu, bytu či iného priestoru.

Plávajúce podlahy majú hneď niekoľko výhod, sú ľahké na údržbu, vysoko hygienické a s naozaj nízkym obsahom emisií. Na údržbu plávajúcich podláh postačia i klasické čistiace prostriedky či prípravky na čistenie a umývanie podláh alebo špeciálne čističe určené práve na plávajúce podlahy. Nakoľko plávajúce podlahy nemajú množstvo škár či rôznych povrchových nepravidelností, sú i vysoko hygienické. Nečistoty a baktérie sa v nich oproti iným podlahám udržujú podstatne menej, čo je spôsobené i povrchovou vrstvou, ktorá sa inak nazýva aj „overlay“ a z pravidla pozostáva z teplom tvrdenej melamínovej živice a ďalej je upravená UV lakom, ktorý podlahu chráni i pred UV žiarením. Avšak, ak si chcete byť naozaj istí, že vaša plávajúca podlaha bude spĺňať všetky kvalitatívne nároky, s výberom sa obráťte na profesionálov.

Aké výhody majú plávajúce podlahy?

Laminátové plávajúce podlahy majú množstvo výhod, nie len že sú cenovo dostupné a veľmi jednoduché na údržbu, môžu byť vaše už vo veľmi krátkom čase, nakoľko ich montáž prebieha veľmi rýchlo. Plávajúce podlahy sú rýchlo a jednoducho kladené takmer na akýkoľvek povrch či podklad a vďaka svojej nízkej konštrukčnej výške sú obzvlášť vhodné pre rekonštrukcie domov, bytov, kancelárskych priestorov či pre modernizácie rôznych interiérov.

Plávajúce podlahy sa skvele hodia do rôznych priestorov a miestností, môžete ich použiť ako napríklad v kuchyni, tak i v obývačke, spálni či detskej izbe. S výberom motívu či s otázkami ohľadom kvality jednotlivých podláh sa poraďte s overenou stavebnou firmou.

FORTE TRADE plus spol. s. r. o. je stavebná firma, ktorá má dlhoročné skúsenosti. V súčasnosti prichádzame i s čerstvo založenou firmou YURIKO s. r. o., ktorá sídli v Gabčíkove. Nami ponúkané stavebné prace sú vám tak k vám ešte bližšie. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať.

Kulačská 7 /14 92901 Dunajská Streda
tel.: +421905561464

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888