Pohony brán – ako sa v nich vyznať a aké sú ich výhody

Pohony brán – ako sa v nich vyznať a aké sú ich výhody

Pohony brán zaručujú fungovanie rôznych typov brán, či už ide o sekčné, rolovacie, dvojkrídlové atď. Zvyčajne pohony brán fungujú na princípe automatiky pre čo najjednoduchšie ovládanie a samotné používanie. Základom je, aby pohony brán pozostávali z kvalitných mechanizmov aj súčiastok a garantovali bezpečnosť i plynulý chod prevádzky brány. Tak budete mať z vašej brány ešte väčšiu radosť.

Pohony brán a ich pozitívne stránky

Najpredávanejšie pohony brán štandardne zabezpečujú ich automatické, jednoduché a pohodlné otváranie a zatváranie. Postačí stlačenie tlačidla na diaľkovom ovládači. Medzi výhody, ktoré pohony brán ponúkajú, možno zaradiť jednoduchší vjazd na vlastný pozemok. Zároveň máte istotu, že bránu neotvorí nik nepovolaný. Okrem bezpečnosti a jednoduchého používania zaiste oceníte rýchlosť, ktorou vynikajú kvalitné pohony brán. A to najmä ak sa vaša garáž nachádza v blízkosti rušnej ulice. Rýchle otvorenie zaručí, že do garáže sa dostanete bez zbytočného zastavovania, ktoré obmedzuje ostatných vodičov. Obzvlášť nepríjemné je to počas dopravnej špičky. Niektoré pohony brán dokonca disponujú funkciou čiastočného otvárania. Zíde sa, ak nepotrebujete kompletné otvorenie brány (ak garáž potrebujete vyvetrať a vonku prší a pod.). Dnešné pohony brán sú dokonca vybavené aj záložnou batériou. Jej úžasná schopnosť tkvie v tom, že zabezpečí pohony brán v prípade výpadku elektrickej siete.

Moderné, kvalitné a cenovo dostupné pohony brán

Medzi populárne patria NICE LIFE, KEY, CAME a FAAC pohony brán. Pochádzajú z dielne popredných talianskych výrobcov a vyznačujú sa kvalitnými a silnými motormi, ktoré si hravo poradia aj s bránami s vyššou hmotnosťou. Sú vhodné pre posuvné, krídlové, garážové a iné typy brán. Spomínané pohony brán sa vyznačujú aj spoľahlivosťou, nízkou kazivosťou a dlhou životnosťou. Odolávajú i vonkajším teplotným zmenám. Možno konštatovať, že súčasné pohony brán v maximálne možnej miere spájajú inovačné technológie s nadšením a zároveň sú navrhované s ohľadom na potreby vodiča. Pohony brán sú dnes cenovo dostupné a vo výbornej kvalite. Každopádne, odporúča sa zveriť ich inštalovanie do rúk odborníkom, ktorí sú zárukou toho, že vaše pohony brán budú efektívne, teda fungovať bez jedinej chyby.

Kvalifikovanú montáž, ale aj záručný a pozáručný servis na pohony brán poskytuje spoločnosť Dando, s. r. o., ktorá na trhu pôsobí už vyše desať rokov. Dbáme na služby na vysokej profesionálnej úrovni. Presvedčte sa o tom aj vy. V prípade informácií nás neváhajte kontaktovať.

679 92563 Dolná Streda
tel.: +421902331936

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888