Kvalitný roll-up – to je vaša reklama kamkoľvek sa pohnete

Kvalitný roll-up – to je vaša reklama kamkoľvek sa pohnete

Kvalitný roll-up je elegantným, nenúteným a zároveň mimoriadne efektívnym spôsobom reklamy. Umiestniť ho môžete na rôznych miestach či už vo vašej firme, v konferenčných priestoroch či v rôznych verejných, ale aj súkromných budovách. Skvelým typom reklamy je pri prezentácii vašej firmy na verejnosti, kedy vám pomôže zaujať všetkých zúčastnených.

Prečo by mal byť kvalitný roll-up súčasťou vašej reklamy?

Roll-up je moderným a mimoriadne obľúbeným spôsobom reklamy. U nás v našej firme PAULLARTT v Žiline vám pomôžeme vyrobiť roll-up na mieru vašich predstáv. Na roll-up je možné umiestniť rozličné fotografie či texty o vašej firme, vami ponúkaných službách a produktoch. Vo väčšine prípadov sú roll-upy v rozmeroch – cca 2m výška a cca 40 – 60cm šírka. Informácie, ktoré na ne umiestnite tak budú čitateľné a okoloidúci sa určite radi zastavia.

U nás v PAULLARTT v Žiline - paullartt.com vám ponúkame profesionálnu výrobu a tlač roll-upov za najvýhodnejšie ceny. Radi prispôsobíme ich veľkosť aj dizajn vašim preferenciám. Prednú stranu roll-upu vytvoríme na mieru vašich požiadaviek a tú zadnú ponecháme klasicky, neutrálnu v sivej farbe. Samozrejmosťou je aj puzdro na roll-up, v ktorom ho dokážete ľahko uskladniť či presúvať z miesta na miesto.

S dobre navrhnutým roll-upom si rýchlo získate nových zákazníkov

Pri roll-upoch je dôležitá ako kvalita tlače, tak aj ich dobrý grafický návrh. Na roll-up je vhodné umiestniť len obrázky či fotografie vo vysokej kvalite. Rovnako texty by mali mať vysoké rozlíšenie a byť prispôsobené na tlač. Dlhým textom či veľkému množstvu obrázkov je lepšie sa vyhýbať.

Pravidlom je, že najefektívnejšími roll-upmi sú tie jednoduché s prehľadnou a dobre usporiadanou grafikou. Okrem roll-upov vám ponúkame aj výrobu reklamy v Žiline, polepy na auto či obľúbené bannery alebo kvalitné foto na plátno. Neváhajte nás kontaktovať.

Žilina 8707 010 15 Žilina
tel.: +421918776912

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888