Prečo je lepšie prenechať umývanie okien v Bratislave profesionálnej firme?

Prečo je lepšie prenechať umývanie okien v Bratislave profesionálnej firme?

Článok v skratke:

Dajte zbohom čisteniu rámov či úmornému lešteniu skiel.

Zverte umývanie okien profesionálnej upratovacej službe z Bratislavy. Už žiadne rozmočené prsty, boľavé ruky či nebodaj zlomené nechty.

Namiesto umývania okien či upratovania sa venujte viac sebe, svojej rodine a záujmom.

Oddýchnite si. Relaxujte. Zverte umývanie okien či upratovanie profíkom. Venuje sa viac svojej rodine, priateľom a hobby. Zabudnite na rozmočené ruky, spotený chrbát či boľavé kríže v dôsledku častého zohýnania sa. IP TRADE Services ponúka komplexné upratovacie služby, vrátanie umývania okien.

Na umývanie okien sme tu my

Umývanie okien v Bratislave a okolí prebieha v réžii vyškolených pracovníkov. Zakladajú si na dôslednosti a spoľahlivej práci. Vaše okná v byte, rodinnom dome, kancelárií či vo firme budú perfektne čisté. Garantujeme, že na umývanie okien zakaždým nasadíme maximálne pracovné tempo, ktoré bude korunované dokonale umytými oknami. Dodáme, že na umývanie okien používame vysokokvalitné čistiace prostriedky a moderné technológie.

Umývanie okien v Bratislave – bez ohľadu na poschodie

Umývanie okien prispôsobujeme na mieru. Dbáme na individuálny prístup. Klienti taktiež oceňujú našu flexibilitu. Znamená, že umývanie okien (ale aj upratovanie kancelárií, upratovanie firiem, upratovanie vchodov či upratovanie bytových domov) realizujeme s ohľadom na váš harmonogram. Uvedomujeme si totiž, že každý klient má odlišnú rodinnú situáciu, pracovné povinnosti alebo predstavu o trávení svojho voľného času. Sme maximálne diskrétni a umývanie okien či upratovacie služby poskytujeme na najvyššej úrovni. Cieľom je vytvoriť u vás doma či v práci čistejšie a hygienickejšie prostredie, ktoré prispeje k vášmu väčšiemu pohodliu. Samozrejme, bez zbytočných starostí s upratovaním.

Môžete dať zbohom lešteniu skiel alebo čisteniu rámov. O umývanie okien sa postará upratovacia služba IP TRADE Services. Máte okná v niekoľkometrovej výške? Neriskujte pád či závraty. Medzi naše služby totiž patria aj výškové práce, a teda umývanie okien zabezpečíme bez ohľadu na poschodie, na ktorom sa nachádzajú.

Prečítajte si tiež:

Račianska 1512/41 83102 Bratislava III
tel.: +421911668028

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888