Predaj použitých mobilných domov vám ušetrí náklady na bývanie i dovolenky

Predaj použitých mobilných domov vám ušetrí náklady na bývanie i dovolenky


Hľadáte lacné riešenie na bývanie? Predaj použitých mobilných domov je ideálnou možnosťou pre tých, ktorí nemajú dostatok financií a túžia po vlastnej nehnuteľnosti. Taktiež sa núkajú ako výborná alternatíva na dovolenky. Kúpite si malý pozemok v krásnej prírode, umiestnite tam tento dom a máte vynikajúcu náhradu chatky. Pravidelne sa tam môžete vracať a zaplatíte menej ako za bývanie v hoteloch.

Predaj použitých mobilných domov je ekologický

V dnešnej dobe sa vo viacerých oblastiach hľadí na ekologický spôsob života. To vám automaticky ponúka aj tento štýl bývania. Keď si ich k tomu navyše zaobstaráte cez predaj použitých mobilných domov, tak pomôžete pri následnej predĺžení ich životnosti. Použité materiály sú pevné, vydržia dlho a bolo by škoda zničiť ich hneď po prvom majiteľovi. Preto im dajte druhú šancu a premeňte ich na svoj domov snov.

Sledujte aj stav podvozku

Pri predaji použitých mobilných domov musíte hľadieť na ich aktuálny stav. Dajte si pozor, aby ste si nezaobstarali lacné bývanie tohto typu, ktoré však potrebuje veľkú rekonštrukciu. V konečnom dôsledku tak možno zaplatíte rovnaké peniaze ako za nový dom. Okrem samotného interiéru a stavu domu, sledujte aj podvozok. Tam môžu byť skryté niektoré závady alebo korózie, ktoré by potrebovali ihneď opraviť.

Najlacnejšia možnosť na bývanie

Keď hovoríme o tom, že takéto zariadenia predstavujú to najlacnejšie riešenie na trhu s nehnuteľnosťami, nemožno zabudnúť ani na predaj použitých mobilných domov. Pri nich sú zriaďovacie náklady ešte nižšie a nezadĺžite sa na tak dlhý čas.

Malá nevýhoda predaja použitých mobilných domov

Pri predaji použitých mobilných domov sa musíte zmieriť s jednou nevýhodou. Zatiaľ čo pri nových si ich zariadenie a rozloženie môžete prispôsobiť na mieru, v tomto prípade sa musíte zmieriť s vkusom majiteľa. Alebo sa pripravte na väčšiu prerábku.

Aj použité majú svoje čaro

Nebojte sa dať takýmto domom druhú šancu. Majú svoje neopakovateľné čaro, ktoré do nich vdýchli predošlí majitelia. Ak uprednostňujete radšej takéto bývanie, v ktorom sú už vychytané prípadné chybičky a sú dotvorené vlastnými malými vylepšeniami, robíte správne rozhodnutie. Predaj použitých mobilných domov je pre vás ideálnym riešením.

Firma MDomy – Mobilné domy pôsobí v Radoli. Predaj mobilných domov sprostredkujeme však po celom Slovensku, v Česku a Maďarsku. Ponúkame nové, ale aj použité nehnuteľnosti tohto typu. Pomôžeme vám s financovaním, prevozom a ponúkneme vám potrebné poradenstvo. Veľkou výhodou je, že dostanete domy už vopred zariadené, takže sa nemusíte obávať žiadnych starostí tohto typu a môžete v nich rovno bývať. Radi vám s čímkoľvek poradíme prostredníctvom našich kontaktov.

488 02336 Radoľa
tel.: +421902521622

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888