Mobilné domy prinášajú lacné a efektívne riešenie pre bývanie

Mobilné domy prinášajú lacné a efektívne riešenie pre bývanie


Bývanie sa stáva čoraz drahšou záležitosťou. Našlo sa preto riešenie, ktoré je lacné a efektívne. Mobilné domy prinášajú komfort a navyše vám ponúkajú pocit slobody. Nepotrebujete investovať do veľkých počiatočných nákladov. Zužitkujete malú plochu a dostanete tak riešenie vašej bytovej otázky, nad ktorým ste si lámali hlavu už dlhší čas. I kvôli tomu sa v poslednom čase tešia tieto domy tak veľkej obľube.

Vyhľadávajú ich bezdetné páry

Mobilné domy uprednostňujú mladšie páry bez záväzkov. Vďaka nim si plnia sny o vlastnom štýlovom bývaní a dokážu sa lepšie udomácniť v ich menších priestoroch. Efektívne je to pre nich aj z finančného hľadiska. Cena takéhoto bývania je nižšia ako zaobstaranie si bytu a navyše tak získavajú výhody bývania v dome.

Mobilné domy môžete presúvať

S takým bývaním získavajú majitelia pocit slobody. Mobilné domy sa dajú presúvať, potrebujete na to len auto, ktoré môže ťahať aj väčšie záťaže. Veľmi často majú rovnakú rozlohu ako karavan, takže s nimi ľahko vyjdete na cestu. Stačí si len vybrať oblasť, v ktorej by ste chceli žiť nasledujúce mesiace a tam si prenajmete vhodný pozemok.

Nekonečné možnosti na využitie priestoru

Pri skúmaní mobilných domov sa niekedy môžete cítiť ako pri prezeraní domčeka pre bábiky. Prekvapia vás totiž maximálnym využitím priestoru. Vyzerajú ako skladačky, z ktorých zrazu vyčarujete novú obývačku, pracovňu, môžete si dokonca rozložiť terasu alebo strešnú záhradku. Je len na vás, aké využitie pre ne nájdete.

Ekologický spôsob života

Pri mobilných domoch výrobcovia hľadia na využitie materiálov. Keďže ich chcú čo najviac priblížiť ekologickému spôsobu bývania, tak používajú obnoviteľné zdroje ako drevo, korok alebo sklo. Vďaka menšiemu priestoru zároveň vezmú menej zelene a nezničí sa tak pôda pod nimi. Po odvezení domu môžete toto miesto využívať ďalej ako záhradu.

Z mobilného domu urobte chatu

Majitelia väčšinou využívajú mobilné domy ako ich prvé bývanie. Keď sa chcú usadiť alebo si chcú založiť rodinu, tak si nájdu tradičné riešenie. Často sa však s nimi ťažko lúčia, preto im hľadajú nové využitie. Urobíte z nich vynikajúcu chatu alebo víkendové bývanie, ktoré navyše môžete presunúť aj na iné miesto a stráviť tam s deťmi trebárs celé prázdniny.

MDomy – Mobilné domy z Radole ponúkajú bývanie pre každého. Zaoberáme sa sprostredkovateľským predajom mobilných domov. Pôsobíme na Slovensku, v Česku i Maďarsku. Stačí, že si nájdete vhodný pozemok na jeho umiestnenie a zvyšok už zariadime za vás. Veľkou výhodou je, že dodávame domy už zariadené, takže vás odbremeníme od všetkých starostí. Nemusíte sa obávať ani jeho presunu na miesto. Prevoz zabezpečíme za vás. So všetkými otázkami sa na nás obráťte prostredníctvom našich kontaktov.

488 02336 Radoľa
tel.: +421902521622

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888