Dezinfekcia: Prečo by ste ju mali využiť aj vy?

Dezinfekcia: Prečo by ste ju mali využiť aj vy?

Nie je žiadnym tajomstvom, že slovo dezinfekcia dominuje v našom slovníku od nedávnej pandémie. Avšak bez ohľadu na túto situáciu, vždy bolo veľmi prospešné používať čistiace prostriedky a udržiavať tak svoje okolie čisté . Profesionálne čistiace a dezinfekčné firmy vám môžu výrazne pomôcť ušetriť čas a skvalitniť priestory, v ktorých žijete. V článku sa dozviete o výhodách, ktoré so sebou dezinfekcia nesie.

Dezinfekcia odstráni nežiaduce patogény a zvýši produktivitu

Na začiatku si objasnime, čo to dezinfekcia je. Ide o proces odstraňovania mikróbov, ktoré sa môžu nachádzať na akomkoľvek povrchu. Aby bola dezinfekcia účinná, musí byť povrch správne čistý a zbavený akýchkoľvek nečistôt. Najzrejmejšou a najprínosnejšou výhodou dezinfekcie je eliminácia vírusov, baktérií a plesní. Vzhľadom na to, že všetky tri látky sú pre ľudský imunitný systém nebezpečné, má zmysel zabrániť šíreniu týchto patogénov.

Dezinfekcia má taktiež pozitívny vplyv na produktivitu vašich zamestnancov. Od kancelárií až po skladové haly sa zamestnanci lepšie sústredia, keď sú si istí bezpečnosťou svojho pracoviska. Vaše úsilie o zabezpečenie zdravých pracovných priestorov odráža váš záväzok k ich celkovej pohode. Keď zamestnanci vidia, že certifikovaní technici pravidelne čistia a dezinfikujú ich pracovné prostredie, vedia, že vám na tom záleží.

Menej stresu a lepšie zdravie vďaka dezinfekcii

Zdá sa, že v dnešnej dobe nie je nikto v bezpečí pred baktériami, ktoré môžu spôsobiť zdravotné problémy, v najhoršom prípade aj smrť. Vďaka pravidelnej dezinfekcii je menej pravdepodobné, že sa škodlivým mikróbom bude vo vašom príbytku dariť a ohrozovať vaše zdravie, ako aj zdravie vašich blízkych. Okrem toho je dezinfekcia účinným preventívnym opatrením, pričom znižuje riziko výskytu zdravotných problémov – od otravy jedlom až po chrípku.

Mnoho ľudí trpí sezónnymi alergiami, ktorých riešenie sa zdá byť takmer nemožné. Napriek tomu mnohé z týchto alergických vzplanutí nemusia nevyhnutne predstavovať alergiu. Možno ide o nahromadený prach a baktérie v interiéri. Bez ohľadu na to, aká dobrá je kvalita vzduchu vo vašom príbytku, nebýva ani zďaleka taká dobrá, ako čerstvý vzduch vonku. Práve dezinfekcia účinne odstráni všetok nahromadený prach a vyčistí tak vzduch vo vašom dome. Vďaka tomu môžete opäť voľne dýchať.

Pokiaľ vás dezinfekcia zaujala, Eduard Simondel vám v každom prípade ochotne poradí a pomôže. Viac ako 17 rokov skúseností a množstvo spokojných klientov hovorí samo za seba. V prípade záujmu ho neváhajte kontaktovať. Určite nebudete ľutovať.

Janka Jesenského 2060 /4 90301 Senec
tel.: +421904948094

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888