Čo je potrebné urobiť predtým než začnete tapetovanie a stierkovanie

Čo je potrebné urobiť predtým než začnete tapetovanie a stierkovanie

V prípade, že ste sa rozhodli pre tapetovanie a stierkovanie, prinášame vám pár užitočných rád, ktoré sa vám jednoznačne zídu. Hrubé chyby, akými sú praskliny, priehlbiny a otvory či medzery je potrebné pred tapetovaním a stierkovaním vyplniť alebo opraviť pomocou malty. Tapetovanie a stierkovanie dodá každej miestnosti ten pravý šmrnc.

Ako tapetovanie a stierkovanie prebieha?

Radi vám bližšie priblížime ako tapetovanie a stierkovanie vyzerá. Pri stierkovaní sa na vyhladenie vždy nanáša špeciálny stierkovací materiál. Ten sa nanáša zväčša dva krát, aby následne poriadne držala tapeta na vašej stene. Po nanesení prvej vrstvy je potrebné stenu ešte vybrúsiť pomocou drsného a brúsneho papiera. To všetko je potrebné vykonať ešte pred nanesením druhej vrstvy. Druhá vrstva sa samozrejme podľa potreby prebrusuje pomocou jemného brúsneho papiera. V prípade, že uvažujete o nalepení vinylovej tapety odporúčame na tapetovanie a stierkovanie použiť materiál, ktorého obsahom je disperzné vlákno. Materiály na tepetovanie a stierkovanie s obsahom sadry sa vplyvom vlhkosti napučia a môžu sa oddeliť od základnej plochy.

Neváhajte si preto na tapetovanie a stierkovanie vybrať firmu, ktorá sa naozaj vyzná vo všetkých týchto detailoch a prácu vám urobí precízne. Dlhoročné skúsenosti sú vždy maximálne prospešného pre každého zákazníka. Takáto firma vie presne, čo robiť, keď ide o tapetovanie a stierkovanie rôznych povrchov. Vytvorte si útulný domov, reprezentatívnu miestnosť pre vašu firmu alebo si spravte tanečnú sálu presne podľa vašich predstáv. To všetko tapetovanie a stierkovanie dokáže.

Čo sú to vliesové tapety a ako sa používajú pri tapetovaní a stierkovaní?

Predstavujeme vám vliesové tapety, ktoré sú momentálne veľmi trendy a tapetovanie a stierkovanie sú s nimi omnoho ľahšie. Vliesové tapety sú stálofarebné, umývateľné a tiež majú jemnú povrchovú úpravu. Takéto tapetovanie a stierkovanie je navyše výbornou zvukovou a tiež tepelnou izoláciou. Tapetovanie a stierkovanie je vďaka tomuto systému oveľa ľahšie ako kedykoľvek predtým. Nevyžaduje si ani žiadne nanášanie lepidla, ani následné navlhčenie tapiet. Samozrejme je už len na vás aký typ tapetovania a stierkovania si vyberiete.

Sme spoľahlivými maliarmi v Pezinku. Ponúkame vám precízne tapetovanie a stierkovanie. Kvalita našich majstrov je naozaj vysoká. Disponujú totiž dlhoročnými skúsenosťami, ktoré jednoznačne oceníte. Pred akoukoľvek zákazkou si s vami spravíme samozrejme aj obhliadku priestorov. Neváhajte nás ešte dnes kontaktovať.

Kamenné námestie /1A 81108 Bratislava I
tel.: +421951451161

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888