Poznáte ich? Tieto najnovšie trendy prinášajú kancelárske potreby

Poznáte ich? Tieto najnovšie trendy prinášajú kancelárske potreby


Imidž zamestnanca sa vytvára už pri pohľade na pracovný stôl. Dôležitú úlohu zohrávajú kancelárske potreby. Aj takáto drobnosť dokáže ovplyvniť prvý dojem, ktorý si urobíte o človeku, s ktorým máte rokovať. Podľa pár vecí viete určiť, ako si dáva na sebe záležať a čo napovedia predmety, ktoré často využíva. Inšpirujte sa teda trendmi a zariaďte si kanceláriu podľa aktuálnych noviniek.

Ručne robené diáre

Do popredia sa opäť dostávajú retro kancelárske potreby, ktoré sa predávajú v oveľa kvalitnejšom prevedení. Podnikatelia a manažéri už nepoužívajú len plánovacie aplikácie, ale sa opäť vracajú k diárom. Dbajú však na vyberanie si kvalitnejších výrobkov, ktoré sa robia ručne. Často sú personifikované a pri príchode na jednanie tak od prvého momentu vytvárate dojem na klientov.

Eko kancelárske potreby

Udržateľnosť a ekológia prišli aj do sveta kancelárskych potrieb. Veľký dôraz sa kladie na výber materiálov. Pokiaľ je to možné, zakúpte si recyklované výrobky. Výborne sa to aplikuje najmä pri papiernických výrobkoch. Podporte menšie lokálne firmy, ktoré neprepravujú tovar a materiál cez polovicu sveta. Vyhýbajte sa plastovým produktom a hľadajte predmety šetrnejšie k prírode. Snažte sa neplytvať a nekupujte nové kancelárske potreby, pokiaľ nie sú tie staré opotrebované.

Koše na triedenie odpadu

Už dávno neplatí pravidlo, že v kancelárii vyhadzujeme najmä papiere. Uvedomte si, aký rôzny odpad vytvoria zamestnanci počas dňa. Preto pri výbere trendy kancelárskych potrieb myslite aj na koše na triedenie smetí. Naučte zamestnancov, ako majú správne separovať a ukážte, že sa vaša firma správa zodpovedne a ekologicky.

Mobilný nábytok

Pri výbere nábytku sledujte jeho využiteľnosť. Dbajte na viacúčelové možnosti a taktiež sa snažte vyberať mobilné zariadenie. Často sa stáva, že pri videohovoroch alebo pri zmene zamestnancov potrebujete trochu upraviť priestor. Keď máte takéto nábytky, ľahšie dodáte vašim miestnostiam novší a atraktívnejší vzhľad.

Aspoň jedna luxusná kancelárska potreba

Medzi kancelárske potreby zaraďte aspoň jeden kúsok, ktorý bol viditeľne drahší. Vyberajte si luxusne ručne robené výrobky alebo siahnite po známej značke. Vďaka tomu budete pôsobiť prestížnejšie a už len vďaka tejto jednej veci vytvoríte lepší dojem.

Miroslav Blahút – FARBY, LAKY pôsobí v Banskej Štiavnici. V našej predajni ponúkame široký výber kancelárskych potrieb, drogistického tovaru, farieb a všetkých pomôcok na maľovanie. Pracujeme s kvalitnými značkami a pomôžeme vám so zariaďovaním domova, ale aj kancelárie, či zaobstaraním potrieb pre školákov. Navštívte nás v pracovných dňoch od 7:30 do 17:00 a v sobotu od 8:30 do 12:00. S otázkami nás môžete osloviť aj prostredníctvom emailu alebo telefonicky.

Drevená 926 /1 96901 Banská Štiavnica
tel.: +421456920736

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888