Na čo slúži projektovanie rodinných domov

Na čo slúži projektovanie rodinných domov


Ak hovoríme o projektovaní, jedná sa o spracovanie komplexnej projektovej dokumentácie, na základe ktorého klient získava stavebné povolenie. Ide teda o neodmysliteľnú súčasť pred samotným zahájením konkrétnej stavby na konkrétnom pozemku.

Štúdia na projektovanie rodinných domov

Projektovanie rodinných domov a jeho štúdia slúži ako základ pre úrady, ktoré vydávajú stavebné povolenie. Tento základ je tvorený z pôdorysu, rezov a vizualizácie budúceho plánovaného rodinného domu. Pri takejto štúdii je potrebné rátať s dôkladným premyslením samotného nápadu a taktiež s niekoľkými konzultáciami s projektantom, ktoré sú obzvlášť potrebné pre maximálne naplnenie vašich predstáv.

Tieto konzultácie vám zaručia vyhnutie sa rôznym komplikáciám, preto sa na takéto stretnutie dôkladne pripravte a myslite na všetko, čo by mohlo vaše plány ohľadom nového bývania snov skomplikovať. Cenovo sa táto štúdia projektovania rodinného domu pohybuje okolo 1 000 eur. Rozhodujúcim faktorom pri kalkulovaní výslednej ceny je, samozrejme, celková náročnosť vypracovania danej štúdie a taktiež rozsah samotného projektu rodinného domu.

Realizácia samotného projektovania rodinných domov

Nie je na škodu si u danej firmy nechať vypracovať aj realizačný projekt, vďaka ktorému budete mať prehľad o použitom materiály, ale aj jeho spotreby už pri samotnom projektovaní rodinného domu. Takýto projekt obsahuje aj detailne spracovanú architektúru a samotnú štúdiu. Vďaka tomu budete mať prehľad a jednoduchšie odhadnete hodnotu stavby.

Budete teda presne vedieť, koľko čo bude stáť. Tieto realizačné projekty rodinných domov sú finančne náročnejšie, keďže ide o detailne spracované dokumenty, ale o to väčšiu komplexnosť informácií, ktoré určite poslúžia ako vám, tak aj stavebným či mestským úradom.

Architektonický ateliér, ktorého prevádzkovateľom je Ing. arch. Zuzana Dudáková, sa vám komplexne postará o celú realizáciu projektu, do čoho spadá samotné projektovanie budúcich stavieb, ale aj technické poradenstvo, čo pri plánovaní a realizácii stavby rozhodne využijete.

Služby Ing. arch. Zuzany Dudákovej využije ako súkromná osoba, tak aj firma, čím sa snažíme vyhovieť naozaj každému jednotlivcovi, ale aj skupinám osôb. Pomôžeme, navrhneme, zrealizujeme a, samozrejme, poradíme ohľadom rôznych typov stavieb, ale aj samotného interiérového či exteriérového dizajnu.

Preto nás v prípade potreby neváhajte kedykoľvek kontaktovať, a to prostredníctvom našej e-mailovej adresy alebo telefónneho čísla, v pracovné dni od 10:00 do 16:00. Radi sa s vami porozprávame o prípadnej realizácii stavby a urobíme všetko pre vašu spokojnosť.

Hattalova 1 83103 Bratislava III
tel.: +421905405029

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888