Upratané administratívne budovy a nákupné centrá – čistotný komfort pre zamestnancov aj zákazníkov

Upratané administratívne budovy a nákupné centrá – čistotný komfort pre zamestnancov aj zákazníkov

Je zrejmé, že administratívne budovy a nákupné centrá si vyžadujú iné upratovanie ako domácnosti. Rozdiel nie je len vo veľkosti plochy, ale aj v množstve ľudí pohybujúcich sa v priestore. Stavte na FinalClean – expertov na upratovacie práce a doprajte kolegom aj návštevníkom hygienickú čistotu.

Vysoká kvalita upratovania administratívnych budov a nákupných centier

Pre administratívne budovy a nákupné centrá zabezpečujeme komplexné upratovanie (pravidelné aj jednorazové) s dôrazom na maximálnu čistotu priestorov. Garantujeme dôslednosť a zodpovednosť pri práci, ktoré sú podčiarknuté našimi bohatými skúsenosťami a vyškoleným pracovným tímom. Postaráme sa, aby administratívne budovy a nákupné centrá boli výborne upratané, čo zaiste ocenia nielen kolegovia a zamestnanci, ale aj obchodní partneri, dodávatelia a klienti. Používame kvalitné čistiace prostriedky a výkonnú čistiacu techniku, ktoré zaistia želaný upratovací efekt. Poradíme si s väčším aj menším stupňom špiny a znečistenia. Sme maximálne diskrétni a administratívne budovy a nákupné centrá upratujeme v dohodnutom čase, s dôrazom na komfort zamestnancov i návštevníkov.

Administratívne budovy a nákupné centra upratujeme aj dezinfikujeme

Upratujeme menšie, ako aj veľké plochy, akými administratívne budovy a nákupné centrá nepochybne sú. Zabezpečujeme komplexné upratovanie, to znamená utieranie prachu, umývanie podláh a okien, vyčistenie a tepovanie kobercov, upratovanie spoločných priestorov (toalety, kuchynky). Do dohode je možná aj dodávka hygienického sortimentu. Keďže administratívne budovy a nákupné centrá sú typické vysokou návštevnosťou ľudí, nevyhnutnosťou je cielená dezinfekcia (ozónová, polymérová, ručná) ako prevencia pred covid-19 a inými ochoreniami. Svoju činnosť sústredíme najmä na Bratislavu a okolie (v prípade dohody aj iné mestá). Upratujeme nielen administratívne budovy a nákupné centrá, ale aj priemyselné haly, logistické centrá a hotely. Naše portfólio služieb dopĺňa aj upratovanie po rekonštrukcii, tepovanie a prenájom rohoží. Kontaktujte nás pre viac informácii.

Karpatské námestie 10 83106 Bratislava III
tel.: +421903870132

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888